2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Lakáslízing: sikerre ítélve!

Hosz  |  2007. 04. 19., 15:22

A Honvédszakszervezet és az OTP Lakáslízing Zrt. megállapodásának köszönhetően 2007. április 17. emlékezetes nap marad a Balázs család életében. Ekkor írták alá ugyanis a pénzintézet képviselőivel – közjegyző jelenlétében - azt a szerződést, melynek eredményeképp a Székesfehérvárott szolgálatot teljesítő Balász Béla főhadnagy május közepén már birtokba is veheti a Polgárdiban  épített társasház egyik lakását. A koronázó- várostól alig húsz kilométerre fekvő település ideális helyszín az első önálló otthon idillikus megteremtésére...

Három év alatt hat albérlet – ez jutott eddig osztályrészül Balázs Bélának, a székesfehérvári vezetéstámogató ezred főhadnagyának, ám a folytatás már sokkal derüsebbnek ígérkezik:

- Május közepe igazi ünnep lesz számunkra, hiszen beköltözhetünk abba a  lakásba, amely remélhetőleg hosszú évtizedekre meleg, családi fészkünk lesz. Egyébként tizennégy éves koromtól kötődöm a honvédséghez: a katonai szakközépiskola után a  Bolyai János Főiskolán szereztem diplomát, s augusztus 20-án lesz négy éve, hogy tisztté avattak. A lakásproblémáimat eddig nem tudtam megnyugtatóan megoldani - ezért is örülök a Hosz és az OTP Lakáslízing Zrt. között létrejött megállapodásnak. Szeretném, ha végre nyugalom költözne az életünkbe, s ehhez a polgárdi lakás végre stabil hátteret jelenthet. A négylakásos társasházban elérhető, elfogadható áron jutottunk otthonunkhoz, bár a Magyar Honvédség által biztosított albérleti hozzájárulást havonta még ki kell egészítenünk mintegy 20-25 ezer forinttal. Ami viszont feltétlenül elismerésre méltó: az igényünk befogadásától mindössze másfél hónap telt el a szerződés aláírásáig. A közös telek mellett  70 nm-es lakás és 30 nm-es garázs lesz tulajdonunkban, s abban bízom, hogy a most 4 hónapos Hanna, Mária kislányunknak itt boldog, gondtalan gyermekkora lesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.