2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági focimeccset rendez az FBVSZOSZ

Hosz  |  2007. 04. 25., 10:15

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Szakszervezete és a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége május 5-én 10 órától jótékonysági labdarugó mérkőzést rendez a tragikus körülmények között elhalálozott kollegáink emlékére, és volt kollegánk három gyermekének megsegítésére. (A gyermekek kettő, négy, és hét évesek.) A mérkőzésen a színész válogatott mérkőzik a büntetés-végrehajtás rendészeti vegyes válogatott csapatával, a csapatkapitány Horváth Ferenc 32-szeres magyar válogatott labdarugó lesz. A mérkőzésre a belépés díjtalan, a segíteni szándékozók a mérkőzés ideje alatt adományaikat a kihelyezett „gyűjtőládákban” helyezhetik el...

A jótékonysági mérkőzés céljai közé tartozik a sportág népszerüsítése, az állóképesség fejlesztése, valamint a szakszervezeti tagság sportbaráti kapcsolatainak elmélyítése is.

Az FBVSZOSZ egyébként tisztelettel meghívja Önt és az Ön által képviselt szakszervezet tagságát a mérkőzésre. Egyben megkéri Önt, hogy rendezvényről tagságukat értesíteni szíveskedjék. A rendezvény fővédnökei: Csere László bv. vezérőrnagy, országos parancsnok és Gaskó István, a LIGA szakszervezetek elnöke.

A mérkőzés május 5-én, szombaton, 10 órától kerül megrendezésre Budapesten, a XIII. kerületben, a Népfürdő utca 22. száma alatti Elektromos sporttelepen.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.