2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági focimeccset rendez az FBVSZOSZ

Hosz  |  2007. 04. 25., 10:15

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Szakszervezete és a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége május 5-én 10 órától jótékonysági labdarugó mérkőzést rendez a tragikus körülmények között elhalálozott kollegáink emlékére, és volt kollegánk három gyermekének megsegítésére. (A gyermekek kettő, négy, és hét évesek.) A mérkőzésen a színész válogatott mérkőzik a büntetés-végrehajtás rendészeti vegyes válogatott csapatával, a csapatkapitány Horváth Ferenc 32-szeres magyar válogatott labdarugó lesz. A mérkőzésre a belépés díjtalan, a segíteni szándékozók a mérkőzés ideje alatt adományaikat a kihelyezett „gyűjtőládákban” helyezhetik el...

A jótékonysági mérkőzés céljai közé tartozik a sportág népszerüsítése, az állóképesség fejlesztése, valamint a szakszervezeti tagság sportbaráti kapcsolatainak elmélyítése is.

Az FBVSZOSZ egyébként tisztelettel meghívja Önt és az Ön által képviselt szakszervezet tagságát a mérkőzésre. Egyben megkéri Önt, hogy rendezvényről tagságukat értesíteni szíveskedjék. A rendezvény fővédnökei: Csere László bv. vezérőrnagy, országos parancsnok és Gaskó István, a LIGA szakszervezetek elnöke.

A mérkőzés május 5-én, szombaton, 10 órától kerül megrendezésre Budapesten, a XIII. kerületben, a Népfürdő utca 22. száma alatti Elektromos sporttelepen.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.