2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Helyesbít az Egység: a kijelentés a Balaton melletti üdülőkre vonatkozott!

Hosz  |  2007. 05. 08., 21:55

Előtérben a háttérintézmények címmel a Honvédszakszervezet havilapja interjút közölt Szekeres Imre honvédelmi miniszterrel – az írást eredetben a Balatoni Futár regionális lap közölte, melyet a várható érdeklődés miatt az újság szerkesztősége – az érintettek engedélyével - másodközlésben jelentetett meg. Az interjúban elhangzó kérdésre – mely egyértelműen a Balaton melletti üdülőingatlanokra vonatkozott – a tárca irányítója elmondta, hogy öt üdülőt értékesített a minisztérium, s csupán egyet, a balatonkeneseit tartotta meg, melynek műszaki állapota, felszereltsége kielégítő. A HM tulajdonában lévő pihenőhelyekről, ezek igénybevételi lehetőségeiről egyébként az Egység újság júniusi számában hosszabb interjút olvashatnak az érdeklődők. Az esetleges félreértésért minden kedves olvasónktól elnézést kérünk! Az Egység szerkesztősége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.