2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnökségi ülés volt a nyugállományú tagozatnál

Hosz  |  2007. 05. 09., 16:33

A Hosz Nyugállományú Tagozatának május 10-i elnökségi ülésén Szoboszlai Endre beszámolt az előző ülés óta eltelt időszak történéseiről, az aktualitásokról, valamint a csoportvezetői továbbképzés tapasztalatairól is. Ezt követően a május 15-i választmányi ülés határozattervezeteinek véleményezése, valamint a kongresszusi felkészülés helyzetének áttekintése és a munkabizottságok vezetőinek beszámoltatása volt napirenden. Az ülésen részt vett Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke is.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.