2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

EUROMIL: Krakkóban tárgyalt Mészáros Géza és Heiling Ottó

Hosz  |  2007. 05. 10., 12:51

Május 10-12 között tartotta tavaszi ülésszakát az EUROMIL elnöksége a lengyelországi Krakkóban. A rendezvény házigazdája a Lengyel Hivatásos Katonák Tanácsa volt, az ülésen a Honvédszakszervezet képviseletében Mészáros Géza elnök és Heiling Ottó alelnök volt jelen...  

Az ülés napirendjén szerepelt többek között a szövetség 2006. évi zárszámadásának és 2007. évi költségvetésének elfogadása, valamint a 2008. évi kongresszus elõkészítésének megkezdéséhez szükséges döntések meghozatala. Üléseztek a különbözõ munkacsoportok is (missziós, jogi, munkavédelmi), emellett megrendezésre került egy nemzetközi konferencia is, amelyen az európai hadseregek szolgálati nyugdíjrendszerei kerültek górcsõ alá.

A Hosz vezetõi több európai partnerszervezettel is kétoldalú megbeszéléseket folytattak. Az eseményrõl honlapunkon, valamint az Egység újságban pedig a következõ lapszámban részletesebb tudósítást közlünk majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.