2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jetfly: születésnap, paintball és repülés

Hosz  |  2007. 05. 12., 18:17

A Jetfly internetes magazin hetedik születésnapi buliját és a IV. Jetfly Paintball Haditornát ez alkalommal a jakabszállási repülőtéren bonyolították le. A május 12-i, látványos repülőprogrammal színesített sporteseményen a Honvédszakszervezet két paintball csapata is részt vett, a dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár vezette ,,ötösfogat\" (képünkön) drámai küzdelemben szenvedett vereséget a végső győztestől... 

Kezdetben nem nagyon kedvezett az időjárás, csepergő esőben köszöntötte ugyanis a megjelenteket a házigazda. A Jetfly internetes magazin megálmodója és tulajdonosa, Koncsik István honlapunk szerkesztőjének kérdésére elmondta, hogy a rendezvényen kizárólag meghívott vendégek, a Jetfly-hoz közel álló neves személyiségek és szervezetek vettek részt idén is. Honlapunk rendszergazdájaként is ismert főszervező bulijára pár óra szomorkodás után a meteorológia is rámosolygott, ragyogó napsütésben érezhette jól magát kicsi és nagy egyaránt.

A kiegészítő rendezvényként, szórakoztató céllal lebonyolított IV. Jetfly Paintball Haditornára a légierőhöz, illetve a katonai toborzáshoz kötődő 10 prominens szervezet nevezett. A Honvédszakszervezet két ,,ötösfogattal" indult: a Tóvári Róbert vezette különítmény (képünkön) is remekül helyt állt, a dr.Ujfaludi Zoltán, Besenyei Csaba, Jakubik András, Andor Tamás és fia összeállítású együttes pedig a torna végső győztesétől,

a Nemes Dénes vezette Red Dogs csapattól (képünkön) drámai küzdelemben, 2-1 arányban szenvedett vereséget.

A számtalan kikapcsolódási lehetőség közben, a finom birkapörkölt után jól esett a pihenés a Honvédszakszervezet tisztségviselőinek és családtagjainak is.

A délutáni repülőprogramok között Gombkötő Szilárd (FK-14 Comet), a vadászpilóta világbajnokok, Vári Gyula (Jak-52) és Szabó ,,Topi" Zoltán (Corvus Corone), valamint a nem kevésbé ismert és eredményes, Veres Zoltán (Extra 300) mürepülő bemutatója szerepelt, de arra is lehetőség nyílt, hogy rövid sétautat tegyenek a repülés szerelmesei a jakabszállási repülőtér felett.

A több száz résztvevő szerint a Jetfly ismételten emlékezetes és sikeres szülinapot rendezett, köszönet érte! A Honvédszakszervezet boldog születésnapot kíván a Jetfly-nak, viszlát 2008-ban, a 8. szülinapon! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.