2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

MH kispályás foci amatőr-bajnokság: ezüstérmes a Hosz-Hercules Se!

Hosz  |  2007. 05. 31., 09:21

Május 24-én Budapesten került megrendezésre az MH össz-honvédségi kispályás amatõr labdarúgó bajnokság. A Hosz-Hercules SE csapata második helyezést ért el a versenyen. A tűző napon és óriási küzdelemben megrendezett kupát a huszonkilenc induló csapat közül a Szolnok Helikopter bázis csapata nyerte, mely a döntőben - számunkra fájó szívvel - 3-1-re győzte le csapatunkat. A szolnokiak sorozatban harmadszor győztek, és ezzel (a kupa 1997 óta íródó történelmében) először végleg elhódították a vándorserleget. A Hosz által felajánlott különdíjat a legjobb játékos részére Szilágyi Tamás (Szolnok) vehette át. A torna legjobb kapusának Mészáros Gábort (Hosz-Hercules SE) választották. A harmadik helyezést a HM FLÜ csapata, a negyediket az MH VEK csapata érte el. Köszönjük a Honvéd Aurora Sport Egyesületnek a kitűnő szervezést! Gratulálunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.