2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2007. 05. 31., 11:36

Ismét Családi Nappal köszöntötték a nyarat a Kecskeméti Légijármű Javítóüzem dolgozói és családtagjaik. Az immár hagyományosnak mondható majálist most a HOSZ 131. sz. alapszervezete és a helyi HODOSZ közreműködésével a Honvédelem Napi ünnepségsorozat keretén belül ünnepelhették a családok.

A közel 170 résztvevő egy napsütésben gazdag, valóban kikapcsolódást nyújtó, programokkal teli együttlétet tudhat maga mögött. Délelőtt kispályás focibajnoksággal kezdődött a nap, majd a Szolnoki Helyőrségi Müvelődési Otthon Break-es fiúi és a szintén szolnoki Andance tánccsoport müsorával folytatódott a program. Az ebéd után felnőtteknek gránáthajító versennyel, a kisebbeknek Trambulinnal, Air-Soft lőversennyel kedveskedtek a szervezők, amelyet értékes nyereményekkel és ajándéksorsolással zártak valamikor a kora esti órákban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.