2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Díjátadás, konferencia és keresetnövekedés: Újra jelentkezik a Hosz-Tv!

Hosz  |  2007. 06. 24., 21:50

Immár harmadszor jelentkezik a Hosz-Tv! A Szita Róbert-Ruck Róbert-Mester Ákos összeállítású stáb ezúttal a Szerződéses Katonák Országos Konferenciáját állította a híradó középpontjába. A mintegy negyedórás összeállításban - többek mellett - Havril András vezérezredes, Tömböl László mérnök altábornagy, Pál István ezredes, dr.Ujfaludi Zoltán és több szerződéses katona is nyilatkozik. A Hosz-Tv emellett beszámol a Katonákért Díj-átadásról, valamint a június 20-án aláírt kereset-növekedést szolgáló megállapodás aláírásáról is. Jó tévézést!  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.