2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi napot rendezett a Hosz Nyugállományú Tagozat Tatai Önálló Csoportja

Hosz  |  2007. 06. 27., 11:54

Az előkészítő munka során valamennyi tag értesült a tervezett rendezvényről. Közös döntés alapján módosult a pályázatban közölt útvonal, amit indokolt a pályázaton elnyert támogatás nagysága. Így az esztergomi városnézés helyett a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. Lovas-múzeumát, istállóit és lovardáját tekintettük meg. Tanulságos és érdekes volt a révkomáromi Öregvár és az Európa – udvar, a város nevezetességeinek (Jókai, Lehár emlékhelyek, Tiszti kaszinó, városközpont) megtekintése...

A kirándulás egész napos programjához kényelmes utazást biztosított a Garancia-Sped korszerü Mercedes buszt vezető alkalmazott. A családi nap egyik fő célkitüzése, hogy erősítse a csoport kohézióját; csak részben valósult meg: tagságunk egy része, - főleg a fiatal nyugdíjasok,- nem tudtak, vagy nem akartak részt venni rendezvényünkön.

A kiválasztott nap előzetesen mindenkinek megfelelt, ennek ellenére többen nem vettek részt programunkon. A rendezvény sikerét bizonyítják az elkészült fotók, kellemes napot töltöttünk együtt.

Szabó Attila csoportvezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.