2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi napot rendezett a Hosz Nyugállományú Tagozat Tatai Önálló Csoportja

Hosz  |  2007. 06. 27., 11:54

Az előkészítő munka során valamennyi tag értesült a tervezett rendezvényről. Közös döntés alapján módosult a pályázatban közölt útvonal, amit indokolt a pályázaton elnyert támogatás nagysága. Így az esztergomi városnézés helyett a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. Lovas-múzeumát, istállóit és lovardáját tekintettük meg. Tanulságos és érdekes volt a révkomáromi Öregvár és az Európa – udvar, a város nevezetességeinek (Jókai, Lehár emlékhelyek, Tiszti kaszinó, városközpont) megtekintése...

A kirándulás egész napos programjához kényelmes utazást biztosított a Garancia-Sped korszerü Mercedes buszt vezető alkalmazott. A családi nap egyik fő célkitüzése, hogy erősítse a csoport kohézióját; csak részben valósult meg: tagságunk egy része, - főleg a fiatal nyugdíjasok,- nem tudtak, vagy nem akartak részt venni rendezvényünkön.

A kiválasztott nap előzetesen mindenkinek megfelelt, ennek ellenére többen nem vettek részt programunkon. A rendezvény sikerét bizonyítják az elkészült fotók, kellemes napot töltöttünk együtt.

Szabó Attila csoportvezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.