2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentendrén

Hosz  |  2007. 07. 01., 13:41

Immár második alkalommal rendeztek - június 28-29-én - családi napot Szentendrén. A két napos rendezvényre az MH Szentendrei Kiképző Központ megbízott parancsnoka, Szalay Zoltán alezredes meghívta a Honvédszakszervezetet is. Érdekképviseleti szervezetünket Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, valamint e sorok írója, Takács István budapesti területi ügyvivők képviselték...  

A remény- és feszültséggel teli szervezeti változások közepette is önfeledten ünnepeltek a szentendrei kiképzők és szakképzők, valamint családtagjaik a június 28-29-i családi napon. Az első napon főleg a sporton, a családi szórakozáson volt a hangsúly. A hagyományszerüen megrendezett kispályás labdarugó bajnokság mellett több érdekes és sikeres sportvetélkedő közül választhattak kicsik és nagyok. A teljesség igénye nélkül lehetett röplabdázni, gumi-kézigránáttal célba dobni, atlétikai versenyszámokban részt venni, vagy lőbajnokságon részt venni. Izgalmas vetélkedőnek, versenynek számított a családi váltóverseny. A gyerekek részére aszfalt rajzversenyt rendeztek, ahol számos remekmü született a maga nemében.

Az első napon számos, a honvédségi dolgozók érdekeit szolgáló szervezet jelent meg. Jelen voltak a toborzók, a hasznos egészségügyi- és szürő vizsgálatokat végző egészségügyiek, de jelen volt reprezentatív szervezetünk, a Honvédszakszervezet is. A kialakított standon számos tájékoztató szóróanyagot vehettek át az érdeklődők, kollégáink és a katonai pálya iránt érdeklődő fiatalok is. Rengeteg kérdésre, így az átszervezés körüli lehetőségekkel és hatásokkal kapcsolatban is válaszoltunk, de érdeklődést keltettek a Hosz szolgáltatásai, családi és életkörülmények javítására szolgáló támogatásai is. A Hosz értékes ajándékkal, különdíjakkal lepte meg a legaktívabb alegységet, illetve a családi vetélkedő résztvevőit, hozzájárulva a nagyszerü rendezvény színvonalának emeléséhez.

A jelenlévők számos étel- és ital ellátásban részesülhettek. Az ebéd és folyamatosan kiszolgáló büfé mellett nagy érdeklődésre adott számot a hagyományőrző technológiával készült kőleves, valamint pogácsa. Az ízletes és egészséges ételt szolgáló házi konyhánál sokan többször is beálltak a sorba, nem győzve dicsérni az ételek ízletességét.

A második napon a hivatalos sorakozó mellett katonai bemutatók szórakoztatták a jelenlévőket.

A családi napra a meghívót a Honvédszakszervezet részére a rendezvény egyik főszervezője Arató Judit, a kiképző központ kommunikációs tisztje adta át. A rendezvény sikere e kedves, kolléganőnk áldozatos, nagyszerü teljesítményének is köszönhető. Gratulálunk, igazán jól éreztük magunkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.