2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentendrén

Hosz  |  2007. 07. 01., 13:41

Immár második alkalommal rendeztek - június 28-29-én - családi napot Szentendrén. A két napos rendezvényre az MH Szentendrei Kiképző Központ megbízott parancsnoka, Szalay Zoltán alezredes meghívta a Honvédszakszervezetet is. Érdekképviseleti szervezetünket Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, valamint e sorok írója, Takács István budapesti területi ügyvivők képviselték...  

A remény- és feszültséggel teli szervezeti változások közepette is önfeledten ünnepeltek a szentendrei kiképzők és szakképzők, valamint családtagjaik a június 28-29-i családi napon. Az első napon főleg a sporton, a családi szórakozáson volt a hangsúly. A hagyományszerüen megrendezett kispályás labdarugó bajnokság mellett több érdekes és sikeres sportvetélkedő közül választhattak kicsik és nagyok. A teljesség igénye nélkül lehetett röplabdázni, gumi-kézigránáttal célba dobni, atlétikai versenyszámokban részt venni, vagy lőbajnokságon részt venni. Izgalmas vetélkedőnek, versenynek számított a családi váltóverseny. A gyerekek részére aszfalt rajzversenyt rendeztek, ahol számos remekmü született a maga nemében.

Az első napon számos, a honvédségi dolgozók érdekeit szolgáló szervezet jelent meg. Jelen voltak a toborzók, a hasznos egészségügyi- és szürő vizsgálatokat végző egészségügyiek, de jelen volt reprezentatív szervezetünk, a Honvédszakszervezet is. A kialakított standon számos tájékoztató szóróanyagot vehettek át az érdeklődők, kollégáink és a katonai pálya iránt érdeklődő fiatalok is. Rengeteg kérdésre, így az átszervezés körüli lehetőségekkel és hatásokkal kapcsolatban is válaszoltunk, de érdeklődést keltettek a Hosz szolgáltatásai, családi és életkörülmények javítására szolgáló támogatásai is. A Hosz értékes ajándékkal, különdíjakkal lepte meg a legaktívabb alegységet, illetve a családi vetélkedő résztvevőit, hozzájárulva a nagyszerü rendezvény színvonalának emeléséhez.

A jelenlévők számos étel- és ital ellátásban részesülhettek. Az ebéd és folyamatosan kiszolgáló büfé mellett nagy érdeklődésre adott számot a hagyományőrző technológiával készült kőleves, valamint pogácsa. Az ízletes és egészséges ételt szolgáló házi konyhánál sokan többször is beálltak a sorba, nem győzve dicsérni az ételek ízletességét.

A második napon a hivatalos sorakozó mellett katonai bemutatók szórakoztatták a jelenlévőket.

A családi napra a meghívót a Honvédszakszervezet részére a rendezvény egyik főszervezője Arató Judit, a kiképző központ kommunikációs tisztje adta át. A rendezvény sikere e kedves, kolléganőnk áldozatos, nagyszerü teljesítményének is köszönhető. Gratulálunk, igazán jól éreztük magunkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.