2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentendrén

Hosz  |  2007. 07. 01., 13:41

Immár második alkalommal rendeztek - június 28-29-én - családi napot Szentendrén. A két napos rendezvényre az MH Szentendrei Kiképző Központ megbízott parancsnoka, Szalay Zoltán alezredes meghívta a Honvédszakszervezetet is. Érdekképviseleti szervezetünket Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, valamint e sorok írója, Takács István budapesti területi ügyvivők képviselték...  

A remény- és feszültséggel teli szervezeti változások közepette is önfeledten ünnepeltek a szentendrei kiképzők és szakképzők, valamint családtagjaik a június 28-29-i családi napon. Az első napon főleg a sporton, a családi szórakozáson volt a hangsúly. A hagyományszerüen megrendezett kispályás labdarugó bajnokság mellett több érdekes és sikeres sportvetélkedő közül választhattak kicsik és nagyok. A teljesség igénye nélkül lehetett röplabdázni, gumi-kézigránáttal célba dobni, atlétikai versenyszámokban részt venni, vagy lőbajnokságon részt venni. Izgalmas vetélkedőnek, versenynek számított a családi váltóverseny. A gyerekek részére aszfalt rajzversenyt rendeztek, ahol számos remekmü született a maga nemében.

Az első napon számos, a honvédségi dolgozók érdekeit szolgáló szervezet jelent meg. Jelen voltak a toborzók, a hasznos egészségügyi- és szürő vizsgálatokat végző egészségügyiek, de jelen volt reprezentatív szervezetünk, a Honvédszakszervezet is. A kialakított standon számos tájékoztató szóróanyagot vehettek át az érdeklődők, kollégáink és a katonai pálya iránt érdeklődő fiatalok is. Rengeteg kérdésre, így az átszervezés körüli lehetőségekkel és hatásokkal kapcsolatban is válaszoltunk, de érdeklődést keltettek a Hosz szolgáltatásai, családi és életkörülmények javítására szolgáló támogatásai is. A Hosz értékes ajándékkal, különdíjakkal lepte meg a legaktívabb alegységet, illetve a családi vetélkedő résztvevőit, hozzájárulva a nagyszerü rendezvény színvonalának emeléséhez.

A jelenlévők számos étel- és ital ellátásban részesülhettek. Az ebéd és folyamatosan kiszolgáló büfé mellett nagy érdeklődésre adott számot a hagyományőrző technológiával készült kőleves, valamint pogácsa. Az ízletes és egészséges ételt szolgáló házi konyhánál sokan többször is beálltak a sorba, nem győzve dicsérni az ételek ízletességét.

A második napon a hivatalos sorakozó mellett katonai bemutatók szórakoztatták a jelenlévőket.

A családi napra a meghívót a Honvédszakszervezet részére a rendezvény egyik főszervezője Arató Judit, a kiképző központ kommunikációs tisztje adta át. A rendezvény sikere e kedves, kolléganőnk áldozatos, nagyszerü teljesítményének is köszönhető. Gratulálunk, igazán jól éreztük magunkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.