2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Szentendrén

Hosz  |  2007. 07. 01., 13:41

Immár második alkalommal rendeztek - június 28-29-én - családi napot Szentendrén. A két napos rendezvényre az MH Szentendrei Kiképző Központ megbízott parancsnoka, Szalay Zoltán alezredes meghívta a Honvédszakszervezetet is. Érdekképviseleti szervezetünket Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi-, valamint e sorok írója, Takács István budapesti területi ügyvivők képviselték...  

A remény- és feszültséggel teli szervezeti változások közepette is önfeledten ünnepeltek a szentendrei kiképzők és szakképzők, valamint családtagjaik a június 28-29-i családi napon. Az első napon főleg a sporton, a családi szórakozáson volt a hangsúly. A hagyományszerüen megrendezett kispályás labdarugó bajnokság mellett több érdekes és sikeres sportvetélkedő közül választhattak kicsik és nagyok. A teljesség igénye nélkül lehetett röplabdázni, gumi-kézigránáttal célba dobni, atlétikai versenyszámokban részt venni, vagy lőbajnokságon részt venni. Izgalmas vetélkedőnek, versenynek számított a családi váltóverseny. A gyerekek részére aszfalt rajzversenyt rendeztek, ahol számos remekmü született a maga nemében.

Az első napon számos, a honvédségi dolgozók érdekeit szolgáló szervezet jelent meg. Jelen voltak a toborzók, a hasznos egészségügyi- és szürő vizsgálatokat végző egészségügyiek, de jelen volt reprezentatív szervezetünk, a Honvédszakszervezet is. A kialakított standon számos tájékoztató szóróanyagot vehettek át az érdeklődők, kollégáink és a katonai pálya iránt érdeklődő fiatalok is. Rengeteg kérdésre, így az átszervezés körüli lehetőségekkel és hatásokkal kapcsolatban is válaszoltunk, de érdeklődést keltettek a Hosz szolgáltatásai, családi és életkörülmények javítására szolgáló támogatásai is. A Hosz értékes ajándékkal, különdíjakkal lepte meg a legaktívabb alegységet, illetve a családi vetélkedő résztvevőit, hozzájárulva a nagyszerü rendezvény színvonalának emeléséhez.

A jelenlévők számos étel- és ital ellátásban részesülhettek. Az ebéd és folyamatosan kiszolgáló büfé mellett nagy érdeklődésre adott számot a hagyományőrző technológiával készült kőleves, valamint pogácsa. Az ízletes és egészséges ételt szolgáló házi konyhánál sokan többször is beálltak a sorba, nem győzve dicsérni az ételek ízletességét.

A második napon a hivatalos sorakozó mellett katonai bemutatók szórakoztatták a jelenlévőket.

A családi napra a meghívót a Honvédszakszervezet részére a rendezvény egyik főszervezője Arató Judit, a kiképző központ kommunikációs tisztje adta át. A rendezvény sikere e kedves, kolléganőnk áldozatos, nagyszerü teljesítményének is köszönhető. Gratulálunk, igazán jól éreztük magunkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

Újabb mérföldkövet jelentő esemény a Szlovák Légierő F-16-os beszerzési programjában: 2023. szeptember 29-én repült az első, szlovák részre készült F-16V.

  Háború Művészete magazin

Véget ért a leendő EUFOR parancsnok és törzse, valamint a magyar parancsnoki évhez kapcsolódó képességek (például támogató, tűzszerész, MEDEVAC) szakállománya részére tartott békeműveleti célfelkészítés szeptember 29-én.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.