2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Államtitkárváltás a szaktárcánál

Hosz  |  2007. 07. 02., 16:17

Miniszteri értekezleten jelentették be azt a Kormányhatározatot, miszerint - július 1-jei hatállyal - Iváncsik  Imrét, a HM államtitkárát áthelyezték a Miniszterelnöki Hivatalba, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli minisztérium államtitkári pozíciójábá, helyére pedig a Magyar Köztársaság elnöke kinevezte dr.Vadai Ágnest. Az új államtitkár július 2-i minisztériumi beiktatásán - a HM, a HVK vezetői és a parancsnoki állomány mellett - részt vett Mészáros Géza, a Hosz elnöke is.

A HM új államtitkára, dr. Vadai Ágnes miután nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy államtitkárként dolgozhat, elmondta: a katonákkal szövetségben, a katonák érdekében fogok tevékenykedni. Ezt követően arra szólította fel a jelenlévő katonai vezetőket, parancsnokokat, hogy legalább annyira legyenek nyitottak iránta, mint amennyire ő nyitott a Magyar Honvédség, a katonák iránt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.