2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Államtitkárváltás a szaktárcánál

Hosz  |  2007. 07. 02., 16:17

Miniszteri értekezleten jelentették be azt a Kormányhatározatot, miszerint - július 1-jei hatállyal - Iváncsik  Imrét, a HM államtitkárát áthelyezték a Miniszterelnöki Hivatalba, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli minisztérium államtitkári pozíciójábá, helyére pedig a Magyar Köztársaság elnöke kinevezte dr.Vadai Ágnest. Az új államtitkár július 2-i minisztériumi beiktatásán - a HM, a HVK vezetői és a parancsnoki állomány mellett - részt vett Mészáros Géza, a Hosz elnöke is.

A HM új államtitkára, dr. Vadai Ágnes miután nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy államtitkárként dolgozhat, elmondta: a katonákkal szövetségben, a katonák érdekében fogok tevékenykedni. Ezt követően arra szólította fel a jelenlévő katonai vezetőket, parancsnokokat, hogy legalább annyira legyenek nyitottak iránta, mint amennyire ő nyitott a Magyar Honvédség, a katonák iránt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.