2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pálmonostorán

Hosz  |  2007. 08. 02., 10:40

Rendhagyó családi napot rendezett a szentesi alapszervezet a pálmonostorai Szalkai farmon. A nyári meleget a falusi kikapcsolódás hűtötte le kellemessé.A családoknak nagyon sokszínű programot biztosítottak szervezők és segítőik. Vendég volt a Honvédszakszervezet főtitkára, dr.Ujfaludi Zoltán, a kelet-magyarországi területi ügyvivő, Jakubik András és Bobory Károly, a honvéd nyugdíjpénztár megbízottja.A helyszínen az Egység 2002 Kft kihelyezett ügyfélszolgálatot is tartott, a Kft. szolgáltatásairól Jáger Tibor látta el tagjainkat hasznos információkkal. Itt mindenki megtalálta a neki való kikapcsolódást...

A falusi turizmusra berendezkedett bírtok a halastavaival, a szép és tágas környezetével, az állattartással is foglakozó gazda, kellő programot biztosított az arra kíváncsiskodó szülőknek és gyerekeknek, már a bírtok körbejárásával is. Ezen felül még a horgászást vagy a Paint- ballt választották sokan, míg a gyerekek a lovaglást, a sétakocsikázást, illetve a mini quadot, vagy a kézmüvességet.Az ebéd hagyományos magyar pörkölt volt, ebéd után pedig jégkrémmel hüsítettük a meleg időt. Zenével és jókedvvel töltötték a résztvevők napot.

Délután a legszebb alkotásokat díjazták, ami nagyon nehéz feladat volt, hiszen rengeteg szép alkotás közül kellett választani.A díjak is nagyon sokszínüek voltak, hiszen minden vendég hozott valami ajándékot, amit a nyerteseknek át is adtak.A tagok egy kellemes napot tudtak tölteni családjukkal, és a programok is jól sikerültek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.