2024. 07. 17. szerda
Elek, Endre
: 391 Ft   : 357 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pálmonostorán

Hosz  |  2007. 08. 02., 10:40

Rendhagyó családi napot rendezett a szentesi alapszervezet a pálmonostorai Szalkai farmon. A nyári meleget a falusi kikapcsolódás hűtötte le kellemessé.A családoknak nagyon sokszínű programot biztosítottak szervezők és segítőik. Vendég volt a Honvédszakszervezet főtitkára, dr.Ujfaludi Zoltán, a kelet-magyarországi területi ügyvivő, Jakubik András és Bobory Károly, a honvéd nyugdíjpénztár megbízottja.A helyszínen az Egység 2002 Kft kihelyezett ügyfélszolgálatot is tartott, a Kft. szolgáltatásairól Jáger Tibor látta el tagjainkat hasznos információkkal. Itt mindenki megtalálta a neki való kikapcsolódást...

A falusi turizmusra berendezkedett bírtok a halastavaival, a szép és tágas környezetével, az állattartással is foglakozó gazda, kellő programot biztosított az arra kíváncsiskodó szülőknek és gyerekeknek, már a bírtok körbejárásával is. Ezen felül még a horgászást vagy a Paint- ballt választották sokan, míg a gyerekek a lovaglást, a sétakocsikázást, illetve a mini quadot, vagy a kézmüvességet.Az ebéd hagyományos magyar pörkölt volt, ebéd után pedig jégkrémmel hüsítettük a meleg időt. Zenével és jókedvvel töltötték a résztvevők napot.

Délután a legszebb alkotásokat díjazták, ami nagyon nehéz feladat volt, hiszen rengeteg szép alkotás közül kellett választani.A díjak is nagyon sokszínüek voltak, hiszen minden vendég hozott valami ajándékot, amit a nyerteseknek át is adtak.A tagok egy kellemes napot tudtak tölteni családjukkal, és a programok is jól sikerültek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Elegánsak, kiemelkedően figyelmesek, munkájukat pedig mindig a legmagasabb szinten végzik. Az Emirates légiutas-kísérőiről sok mindent lehet tudni, de arról, hogy pontosan mit is tanulnak a dubaji központban, eddig csak keveset lehetett hallani.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.