2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pálmonostorán

Hosz  |  2007. 08. 02., 10:40

Rendhagyó családi napot rendezett a szentesi alapszervezet a pálmonostorai Szalkai farmon. A nyári meleget a falusi kikapcsolódás hűtötte le kellemessé.A családoknak nagyon sokszínű programot biztosítottak szervezők és segítőik. Vendég volt a Honvédszakszervezet főtitkára, dr.Ujfaludi Zoltán, a kelet-magyarországi területi ügyvivő, Jakubik András és Bobory Károly, a honvéd nyugdíjpénztár megbízottja.A helyszínen az Egység 2002 Kft kihelyezett ügyfélszolgálatot is tartott, a Kft. szolgáltatásairól Jáger Tibor látta el tagjainkat hasznos információkkal. Itt mindenki megtalálta a neki való kikapcsolódást...

A falusi turizmusra berendezkedett bírtok a halastavaival, a szép és tágas környezetével, az állattartással is foglakozó gazda, kellő programot biztosított az arra kíváncsiskodó szülőknek és gyerekeknek, már a bírtok körbejárásával is. Ezen felül még a horgászást vagy a Paint- ballt választották sokan, míg a gyerekek a lovaglást, a sétakocsikázást, illetve a mini quadot, vagy a kézmüvességet.Az ebéd hagyományos magyar pörkölt volt, ebéd után pedig jégkrémmel hüsítettük a meleg időt. Zenével és jókedvvel töltötték a résztvevők napot.

Délután a legszebb alkotásokat díjazták, ami nagyon nehéz feladat volt, hiszen rengeteg szép alkotás közül kellett választani.A díjak is nagyon sokszínüek voltak, hiszen minden vendég hozott valami ajándékot, amit a nyerteseknek át is adtak.A tagok egy kellemes napot tudtak tölteni családjukkal, és a programok is jól sikerültek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.