2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2021-ben is folytatódnak az alakulatoknál az érdekvédelmi tájékoztatók

2021. 01. 26., 14:41

Januárban a Győr, Pápa, Tata, Szentendre, Hódmezővásárhely laktanyáiban kaptak tájékoztatást a katonák a honvédségben működő érdekvédelmi szervezet tisztségviselőitől...

Az érdekvédelmi tájékoztatókon Szendrei Zoltán Hosz alelnök és Jakubik András Hosz érdekvédelmi ügyvivő előadásaikban áttekintést adtak az érdekképviselet működéséről, az érdekérvényesítő tevékenység jelenleg gyakorolt és bevált módszereiről, valamint a tagi szolgáltatásokról és a szakszervezeti tagság előnyeiről.

 A Honvédszakszervezet továbbra is elsődleges feladatai közt tartja a Magyar Honvédségben szolgáló hivatásos, szerződéses és tartalékos katona állomány tájékoztatását az őket érintő jogokról, kötelezettségekről, járandóságokról, valamint a szakszervezeti tagság előnyeiről.

Szervezetünk 2021 évben is törekszik arra, hogy az állomány elsőkézből a Honvédszakszervezettől kapja meg az érdekvédelmi tájékoztatást.

 

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.