2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszusra készülve

Hosz  |  2007. 08. 08., 16:14

A Honvédszakszervezet Balatonkenesén rendezendő - november 15-17 közötti - IV. kongresszusára készülve ismét ülés tartott a szakszervezet hosszú távú programját és egyéb kongresszusi határozatait előkészítő bizottság. A Szincsák Gyula alelnök vezetésével - augusztus 8-án - lebonyolított ülésen javaslatot készítettek elő a döntéshozatali mechanizmus új lehetőségeivel, illetve az állományilletékes parancsnokkal nem azonos helyőrségben települő alakulatoknál működő Hosz alapszervezetek működési módjával kapcsolatban is. Emellett tárgyaltak még arról is, hogy, ahol még nem alakultak alapszervezetek, ott miként kell ellátni a szakszervet képviseletét, illetve áttekintették az egyéb kongresszusi határozatokat is. Az ülésen megvitatták még az összeférhetetlenségre vonatkozó elképzeléseket, valamint foglalkoztak a nyugállományú szervezetek működésével és a tagdíjakkal kapcsolatban felmerült ügyekkel, valamint az MH ÖHP szervezeti keretein belül működő területi szervek működési sajátosságaival is. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.