2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszusi jelölőgyűlésre készültek

Hosz  |  2007. 08. 22., 14:42

A Hosz Nyugállományú Tagozatának elnökségi tagjai - augusztus 23-án, az előző ülés jegyzőkönyvének jóváhagyása után - az elmúlt időszakban végzett munkáról, majd a választmányi határozattervezetek előkészítéséről, véleményezéséről, a szeptember 13-i jelölőgyűlés és az őszi Idősek Világnapi rendezvény előkészítéséről tárgyaltak...

Az ülés elején Kása László számolt be a káli elnökségi ülésen történtekről. A Hosz Nyugállományú Tagozatának képviselője, elnökségi tag - egyebek mellett - a szakszervezet elnökségének tagozatelnöki és a képviselői funkció összegyeztethetőségéről, a segélyezési rendről, a várható tagdíj mértékéről kialakított álláspontjáról is tájékoztatta a tagozat elnökségét. Ezt követően Jáger Tibor és dr. Oláh Gábor személyesen indokolta a tagdíj-emelés szükségességét, majd Szoboszlai Endre tagozatelnök és az elnökség több tagja is elmondta - e témában megfogalmazott - pro és kontra érveit. Volt, aki feltette a kérdést: Szükség van-e a Hosz szervezeti keretein belül a nyugállományúakra, az ő képviseletükre?

A tagozat elnöksége arról döntött, hogy a tagság elé viszik a tagdíj-emelésről szóló javaslatot, majd a szeptember 13-i nyugállományú jelölőgyülésen a csoportvezetők beszámolnak a kialakult véleményekről.  

Ezt követően - a választmányi határozattervezetek előkészítéséről, azok véleményezéséről egyeztetett a tagozat elnöksége. A rendezvény napirendjén szerepelt még a tagozat szeptember 13-i, Budapesten rendezendő kongresszusi jelölőgyülésének és az őszi Idősek Világnapi ünnepség méltó előkészítése is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.