2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszusi jelölőgyűlésre készültek

Hosz  |  2007. 08. 22., 14:42

A Hosz Nyugállományú Tagozatának elnökségi tagjai - augusztus 23-án, az előző ülés jegyzőkönyvének jóváhagyása után - az elmúlt időszakban végzett munkáról, majd a választmányi határozattervezetek előkészítéséről, véleményezéséről, a szeptember 13-i jelölőgyűlés és az őszi Idősek Világnapi rendezvény előkészítéséről tárgyaltak...

Az ülés elején Kása László számolt be a káli elnökségi ülésen történtekről. A Hosz Nyugállományú Tagozatának képviselője, elnökségi tag - egyebek mellett - a szakszervezet elnökségének tagozatelnöki és a képviselői funkció összegyeztethetőségéről, a segélyezési rendről, a várható tagdíj mértékéről kialakított álláspontjáról is tájékoztatta a tagozat elnökségét. Ezt követően Jáger Tibor és dr. Oláh Gábor személyesen indokolta a tagdíj-emelés szükségességét, majd Szoboszlai Endre tagozatelnök és az elnökség több tagja is elmondta - e témában megfogalmazott - pro és kontra érveit. Volt, aki feltette a kérdést: Szükség van-e a Hosz szervezeti keretein belül a nyugállományúakra, az ő képviseletükre?

A tagozat elnöksége arról döntött, hogy a tagság elé viszik a tagdíj-emelésről szóló javaslatot, majd a szeptember 13-i nyugállományú jelölőgyülésen a csoportvezetők beszámolnak a kialakult véleményekről.  

Ezt követően - a választmányi határozattervezetek előkészítéséről, azok véleményezéséről egyeztetett a tagozat elnöksége. A rendezvény napirendjén szerepelt még a tagozat szeptember 13-i, Budapesten rendezendő kongresszusi jelölőgyülésének és az őszi Idősek Világnapi ünnepség méltó előkészítése is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.