2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kispályás foci: Pusztavacsra került az Egység-kupa

Hosz  |  2007. 09. 12., 15:05

Az immár hetedik alkalommal megrendezett Egység-kupának idén Debrecen adott otthont. A tavalyi győztes - az igazán mostoha időjárási körülmények ellenére - nagyon jó házigazdának bizonyult, hiszen mind a 10 résztvevő csapat nagyon küzdelmes mérkőzéseket vívhatott az egyetemi sportcentrum műfüves pályáin. Az izgalmas elődöntők után az MH VEK pusztavacsi csapata (képünkön) nyerte a - szeptember 12- i - döntőt, ezüstérmes a kaposvári Logisztikai Ezred együttese, míg a 3. helyezett a Sándor Roland vezette Hosz Hercules Se lett...

Szakadó esőben, mostoha körülmények között zajlott az idei EGYSÉG-KUPA kispályás focitorna. A 2X15 perces selejtező mérkőzések után Pusztavacs, Hajdúsámson, Kaposvár és a Hosz Hercules Se csapata jutott a legjobb négy közé. Az izgalmas elődöntőket követően az MH VEK pusztavacsi csapata - büntető rúgások után - nyerte a döntőt, az ezüst érmet a kaposvári Logisztikai Ezred labdarúgói érdemelték ki.

A bajnokság 3. helyezettje a Sándor Roland pénzügyi ügyvivő vezette Hosz Hercules Se (képünkön balra). lett. A torna fő szervezője, Földesi András alezredes által irányított kupavédő házigazdák - a hajdúsámsoniak mögött - ez alkalommal ,,csak" az 5. helyet szerezték meg. 

A debreceni laktanyában lebonyolított eredményhirdetésen Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke adta át a díjakat. A gólkirály Kapala Krisztián (képünkön), a Hosz Hercules Se. csatára lett. A bajnokságról részletes beszámolót találnak majd az Egység újság októberi számában - a szerk. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.