2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kispályás foci: Pusztavacsra került az Egység-kupa

Hosz  |  2007. 09. 12., 15:05

Az immár hetedik alkalommal megrendezett Egység-kupának idén Debrecen adott otthont. A tavalyi győztes - az igazán mostoha időjárási körülmények ellenére - nagyon jó házigazdának bizonyult, hiszen mind a 10 résztvevő csapat nagyon küzdelmes mérkőzéseket vívhatott az egyetemi sportcentrum műfüves pályáin. Az izgalmas elődöntők után az MH VEK pusztavacsi csapata (képünkön) nyerte a - szeptember 12- i - döntőt, ezüstérmes a kaposvári Logisztikai Ezred együttese, míg a 3. helyezett a Sándor Roland vezette Hosz Hercules Se lett...

Szakadó esőben, mostoha körülmények között zajlott az idei EGYSÉG-KUPA kispályás focitorna. A 2X15 perces selejtező mérkőzések után Pusztavacs, Hajdúsámson, Kaposvár és a Hosz Hercules Se csapata jutott a legjobb négy közé. Az izgalmas elődöntőket követően az MH VEK pusztavacsi csapata - büntető rúgások után - nyerte a döntőt, az ezüst érmet a kaposvári Logisztikai Ezred labdarúgói érdemelték ki.

A bajnokság 3. helyezettje a Sándor Roland pénzügyi ügyvivő vezette Hosz Hercules Se (képünkön balra). lett. A torna fő szervezője, Földesi András alezredes által irányított kupavédő házigazdák - a hajdúsámsoniak mögött - ez alkalommal ,,csak" az 5. helyet szerezték meg. 

A debreceni laktanyában lebonyolított eredményhirdetésen Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke adta át a díjakat. A gólkirály Kapala Krisztián (képünkön), a Hosz Hercules Se. csatára lett. A bajnokságról részletes beszámolót találnak majd az Egység újság októberi számában - a szerk. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.