2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kispályás foci: Pusztavacsra került az Egység-kupa

Hosz  |  2007. 09. 12., 15:05

Az immár hetedik alkalommal megrendezett Egység-kupának idén Debrecen adott otthont. A tavalyi győztes - az igazán mostoha időjárási körülmények ellenére - nagyon jó házigazdának bizonyult, hiszen mind a 10 résztvevő csapat nagyon küzdelmes mérkőzéseket vívhatott az egyetemi sportcentrum műfüves pályáin. Az izgalmas elődöntők után az MH VEK pusztavacsi csapata (képünkön) nyerte a - szeptember 12- i - döntőt, ezüstérmes a kaposvári Logisztikai Ezred együttese, míg a 3. helyezett a Sándor Roland vezette Hosz Hercules Se lett...

Szakadó esőben, mostoha körülmények között zajlott az idei EGYSÉG-KUPA kispályás focitorna. A 2X15 perces selejtező mérkőzések után Pusztavacs, Hajdúsámson, Kaposvár és a Hosz Hercules Se csapata jutott a legjobb négy közé. Az izgalmas elődöntőket követően az MH VEK pusztavacsi csapata - büntető rúgások után - nyerte a döntőt, az ezüst érmet a kaposvári Logisztikai Ezred labdarúgói érdemelték ki.

A bajnokság 3. helyezettje a Sándor Roland pénzügyi ügyvivő vezette Hosz Hercules Se (képünkön balra). lett. A torna fő szervezője, Földesi András alezredes által irányított kupavédő házigazdák - a hajdúsámsoniak mögött - ez alkalommal ,,csak" az 5. helyet szerezték meg. 

A debreceni laktanyában lebonyolított eredményhirdetésen Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke adta át a díjakat. A gólkirály Kapala Krisztián (képünkön), a Hosz Hercules Se. csatára lett. A bajnokságról részletes beszámolót találnak majd az Egység újság októberi számában - a szerk. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.