2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Várpalotai napok

Hosz  |  2007. 09. 17., 09:30

2007.szeptember 14-16 között zajlott a 22. Várpalotai Napok rendezvénysorozat. Az MH Bakony Harckiképző Központ katonáinak aktív részvételével - a Thury-vár környékén - zajló színes események kavalkádjának résztvevője volt a Honvédszakszervezet is. Szakszervezetünket a BHK alapszervezetének tagjai, valamint Mészáros Géza elnök, Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő és Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező képviselte...

A Honvédszakszervezet a részére felállított, nagy látogatottságú sátrat megosztotta együttmüködő üzleti partnere az ING Bank munkatársaival is.

Komoly érdeklődés mutatkozott a lakáslízing, egyes hitelkonstrukciók és a Honvéd Nyugdíjpénztár szolgáltatásai iránt, jól fogyott a szakszervezeti bemutatkozó anyag és a Honvédszakszervezet központja által felajánlott csokoládé is.

 

 

A nagyszabású rendezvénysorozatot a helyi alapszervezet is támogatta a tagdíjhányad 30%-a terhére.

A nap folyamán hosszabb időt töltött el bemutatóhelyünkön, és sok érdeklődővel, köztük régi kollégákkal beszélgetett Mészáros Géza elnök.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.