2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Haderőnemi gyűlés a légierőnél

Hosz  |  2007. 09. 17., 12:13

A Honvédszakszervezet IV. kongresszusára való felkészülés jegyében, a légierő önálló csoport és alapszervezeti vezetőinek részvételével, Andor Tamás haderőnemi képviselő és Tóvári Róbert haderőnemi titkár vezetésével - szeptember 17-18-án - megkezdődött a haderőnemi értekezletek sorozata. Csopakon, a 2 sz. KORK-ban Andor Tamás haderőnemi képviselő a köszöntő után az eltelt négy évről tartott beszámolót, majd a jelölőgyűlések tapasztalatait összegezték...

Ezt követően az alapszervezetek, önálló csoportok tájékoztatója következett. Az értekezlet második munkanapján Mészáros Géza, a Hosz elnök értékelő beszámolója következett, majd dr.Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök ismertetették az alapszabály módosítás tervezetét, valamint a 2008. év költségvetés tervezetét.

A rendezvény zárásaként dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár adott tájékoztatást a kongresszusi előkészületekről, majd az Egység 2002 Kft. szolgáltatásait ismertették. Ekkor volt lehetőség a szakmai ügyvivőkkel való konzultációkra is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.