2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Katonamotorosok

Hosz  |  2007. 09. 20., 10:16

Megtartották a harmadik katona motoros találkozót, szeptember 14-16-án, Kecskeméten, az egykori helvéciai űttörőtábor területén. Az immár hagyományosnak nevezhető eseményen 45 motorkerékpár és mitegy hatvan fő vett részt.  Az igen jó hangulatú találkozón a korábbi tradícióknak megfelelően, közreműködött a rendőrmotorosok négytagú képviselete is, Hencz László rendőr alezredes, az egyesület elnökének vezetésével...

A péntek délutáni  táborépítés, ismerkedés és összekovácsolás után, a csapat szombat délelőtt egy kb. 110 km-es rövid túrán vett részt Kecskemét-Soltvadkert-Kecel-Kiskőrös-Izsák-Kecskemét útvonalon. A gurulás során látogatást tett a csapat a keceli haditechnikai parkban, ezt követően pedig az izsáki pálinka múzeumot vették górcső alá. A túrát követően bejelentették, hogy  a Katona Motorosok Sportegyesülete szeptember 12-én, Budapesten megtartotta alakuló közgyülését, ahol elkészítette alapszabályát, ezt követően elfogadta, majd megválasztotta tisztségviselőit, nevezetesen a három fős elnökséget és a három fős felügyelő bizottságot.

Az egyesület alapító tagjai a következők: Bánsági László Elnök, Lázár Dezső Alelnök, Dobai István Elnökségi tag,-Titkár, Deák András Feb.Elnök, Ignáth Zsolt Feb. Tag , Szrenka Antal Feb. Tag, Baranyi Zsolt, Kilián Nándor, Lévai István Attila, Tóth Attila, Varga Lajos, Zsámboki Tibor Rendes tagok.

Remélhetőleg az egyesület a közeljövőben bejegyzésre kerül, majd az alapító atyák, várják pártoló tagjaik jelentkezését, akik az alapszabályban foglaltak szerint, kettő év pártolói tagság után, kettő rendes tag írásbeli ajánlásával válnak az egyesület rendes tagjaivá.

További információkhoz juthatnak az egyesülettel kapcsolatban az érdeklődők, a www.katonamotorosok.freeweb.hu-weblapon, ami jelenleg is folyamatos szerkesztés alatt áll.

Várjuk a jelentkezőket az egyesület soraiba, és kívánunk az alapítók nevében minden katona motorosnak széles utat, balesetmentes vezetést!

Dobai István  nyá. törzszászlós

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.