2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A hiányzó együttesről a kiírás szerint napokon belül sorsolással döntenek

Hosz  |  2007. 09. 26., 15:54

A budapesti selejtezővel vasárnap befejeződtek a totó 60. születésnapja alkalmából zajló Totó Kupa országos kispályás focitorna kvalifikációs küzdelmei. A Sportmax Sport- és Szabadidős Központban lebonyolított selejtező izgalmas küzdelmeket hozott, hiszen a Honvédszakszervezet a büntetőpárbaj megnyerésével biztosította helyét a döntőben. Rajta kívül még két erős kispályás alakulat, az 1. FC Corrado és a CBF Bakó FC jutott tovább.

Ezzel 15 együttes neve már ismert abból a 16-ból, amelyek az október 13-i, szintén a Sportmaxban sorra kerülő fináléban részt vehetnek. Emlékeztetőül a már korábban továbbjutott csapatok: Euroflex S+S, Mad Dogs, Taverna Söröző, Viktor Security, Toblerone, Cel FC, Szódavíz AC, Kőnig FC, Dunántúli Postás SE, Nemzeti Étterem, Ecuador és Csontdarálók. A hiányzó egy gárda kilétét a legjobb kiesők közül néhány napon belül sorsolással döntik el, hogy a totóhoz hasonlóan itt is jusson némi szerep Fortunának. A torna tétje jelentős, hiszen az országos finálé legjobb csapatának játékosai március elején Barcelonába utazhatnak, és élőben tekinthetik meg a Barca Villarreal elleni haza rangadóját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.