2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A hiányzó együttesről a kiírás szerint napokon belül sorsolással döntenek

Hosz  |  2007. 09. 26., 15:54

A budapesti selejtezővel vasárnap befejeződtek a totó 60. születésnapja alkalmából zajló Totó Kupa országos kispályás focitorna kvalifikációs küzdelmei. A Sportmax Sport- és Szabadidős Központban lebonyolított selejtező izgalmas küzdelmeket hozott, hiszen a Honvédszakszervezet a büntetőpárbaj megnyerésével biztosította helyét a döntőben. Rajta kívül még két erős kispályás alakulat, az 1. FC Corrado és a CBF Bakó FC jutott tovább.

Ezzel 15 együttes neve már ismert abból a 16-ból, amelyek az október 13-i, szintén a Sportmaxban sorra kerülő fináléban részt vehetnek. Emlékeztetőül a már korábban továbbjutott csapatok: Euroflex S+S, Mad Dogs, Taverna Söröző, Viktor Security, Toblerone, Cel FC, Szódavíz AC, Kőnig FC, Dunántúli Postás SE, Nemzeti Étterem, Ecuador és Csontdarálók. A hiányzó egy gárda kilétét a legjobb kiesők közül néhány napon belül sorsolással döntik el, hogy a totóhoz hasonlóan itt is jusson némi szerep Fortunának. A torna tétje jelentős, hiszen az országos finálé legjobb csapatának játékosai március elején Barcelonába utazhatnak, és élőben tekinthetik meg a Barca Villarreal elleni haza rangadóját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.