2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A hiányzó együttesről a kiírás szerint napokon belül sorsolással döntenek

Hosz  |  2007. 09. 26., 15:54

A budapesti selejtezővel vasárnap befejeződtek a totó 60. születésnapja alkalmából zajló Totó Kupa országos kispályás focitorna kvalifikációs küzdelmei. A Sportmax Sport- és Szabadidős Központban lebonyolított selejtező izgalmas küzdelmeket hozott, hiszen a Honvédszakszervezet a büntetőpárbaj megnyerésével biztosította helyét a döntőben. Rajta kívül még két erős kispályás alakulat, az 1. FC Corrado és a CBF Bakó FC jutott tovább.

Ezzel 15 együttes neve már ismert abból a 16-ból, amelyek az október 13-i, szintén a Sportmaxban sorra kerülő fináléban részt vehetnek. Emlékeztetőül a már korábban továbbjutott csapatok: Euroflex S+S, Mad Dogs, Taverna Söröző, Viktor Security, Toblerone, Cel FC, Szódavíz AC, Kőnig FC, Dunántúli Postás SE, Nemzeti Étterem, Ecuador és Csontdarálók. A hiányzó egy gárda kilétét a legjobb kiesők közül néhány napon belül sorsolással döntik el, hogy a totóhoz hasonlóan itt is jusson némi szerep Fortunának. A torna tétje jelentős, hiszen az országos finálé legjobb csapatának játékosai március elején Barcelonába utazhatnak, és élőben tekinthetik meg a Barca Villarreal elleni haza rangadóját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.