2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató 93 fő új belépővel

Hosz  |  2007. 09. 27., 09:36

Szakszervezeti, magán-nyugdíj- és egészségpénztári tájékoztató volt szeptember 26-án az MH Központi Kiképző Bázison a kiképzésre vezényelt szerződéses katonák részére. A tájékoztatókat a Honvédszakszervezet részéről Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, valamint Takács István budapesti területi ügyvivő tartották...

Az együttmüködés szerinti tájékoztatót most a bázis parancsnok helyettese, Szalay Zoltán ezredes nyitotta meg. Az előadásokat jelentős létszámban, 170 fő legénységi szerződéses katona hallgatta meg. A mintegy két órás rendezvényen a hallgatóság többek között megismerhették a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerződéses katonák egyetlen reprezentatív érdekvédelmi szervezetét. A résztvevők megismerték az összefogás erejében fellelhető erőt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére, a katonák érdekeinek képviseletében. Az előadáson elhangzottak a taggá válási feltételek, valamint, hogy milyen segítséget tud nyújtani a szakszervezet tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a szakszervezet szolgáltatásairól, és minden olyan lehetőségekről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális és életkörülményeit.

 

A tájékoztató második órájában leendő katonatársaink már a szolgálatteljesítés mikéntjéről, a katonai pálya választása értelmében, érdeklődve tettek fel kérdéseket szabadon. A Honvédszakszervezet állandó jelenlétével, akár az érdekek képviseletében, akár az érdekek védelmében folyamatosan segíti a szerződéses katonákat, így azok nincsenek egyedül. A Hosz központi és helyi tisztségviselői rendelkezésükre állnak a problémájuk megoldására, mely megnyugtatóan hangzott számukra.

 

A tájékoztató sikere, hogy a 170 fős hallgatóságból, 93-an azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével, a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.