2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Támogató Dandárnál

Hosz  |  2007. 10. 02., 00:41

Családi napot rendezett az MH Támogató Dandár szeptember 29-én a Budapest Zách utcai objektumában. Az egész napos rendezvényen családtagjaikkal a katonai szervezet dolgozói, meghívott vendégek, a rendezvény támogatói, kicsik és nagyok együtt vettek részt. A Honvédszakszervezettől a budapesti területi ügyvivő, Takács István (ezen sorok írója) is meghívást kapott...

– Szeretettel üdvözlöm a jelenlévőket a Támogató dandár első családi napján – kezdte a megnyitó beszédét Horváth Ferenc dandártábornok, a katonai szervezet parancsnoka.

A mamut katonai szervezet szinte minden alegysége képviseltette magát a színvonalas rendezvényen. A helyőrségzenekar ismert számokat játszott, miközben látványos alakzatokban masíroztak, a szállítók technikai bemutatót tartottak, a híradók müholdas kapcsolaton keresztül internetezési lehetőséget biztosítottak, a támogatók berendezték a rendezvény helyszínét és ellátták (például finom babgulyással és túrósbatyuval) a szórakozni vágyókat. Meghívást kaptak még a tüzszerészek is, akik a speciálisan kiképzett kutyával bombakeresési bemutatót tartottak.

A családi napon több tájékoztató szervezet is helyet kapott, ahol hasznos tanácsokkal, információkkal, lehetőségekkel látták el a látogatókat. Korszerü eszközökkel egészségügyi vizsgálatokat végeztek az érdeklődőkön. Jelen voltak a toborzók, ahol az ifjak leginkább a bemutatott hatástalanított fegyverek iránt érdeklődtek. A Hosz sátránál Takács István budapesti területi ügyvivő válaszolt az érdeklődők kérdéseire, de akadt, aki a helyszínen töltötte ki a belépési nyilatkozatát.

Mint minden családi rendezvénynek, így ennek is nélkülözhetetlen eleme a sportvetélkedők, melyek tisztességes, szórakoztató megmérettetést jelentenek a Támogató dandár alegységei között. A laktanya egész területén folyamatos sportesemények zajlottak, kicsik- nagyok nagy örömére. A gyerekek kipróbálhatták ügyességüket a kézmüves-sátorban, levezethették energiájukat az ugráló várban, valamint sziklafalra mászhattak biztonságos körülmények között. Érdekes vetélkedő volt a vattacukorevő verseny a gyerekeknek, valamint a sörivó verseny a felnőtteknek. A sport- és ügyességi vetélkedők, versenyek győztesei szép kupákat vehettek át.

A nap csúcspontja a tombolasorsolás volt, ahol sokak örömére rengeteg és értékes nyereményeket sorsoltak ki a támogatók jóvoltából. A Hosz támogatásként, ajándék pólókkal és sapkákkal, valamint a tombola egyik főnyereményeként, egy DivX-es DVD lejátszóval járult hozzá a rendezvény jó színvonalához.

Gratulálunk! Jó mulatság volt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.