2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Támogató Dandárnál

Hosz  |  2007. 10. 02., 00:41

Családi napot rendezett az MH Támogató Dandár szeptember 29-én a Budapest Zách utcai objektumában. Az egész napos rendezvényen családtagjaikkal a katonai szervezet dolgozói, meghívott vendégek, a rendezvény támogatói, kicsik és nagyok együtt vettek részt. A Honvédszakszervezettől a budapesti területi ügyvivő, Takács István (ezen sorok írója) is meghívást kapott...

– Szeretettel üdvözlöm a jelenlévőket a Támogató dandár első családi napján – kezdte a megnyitó beszédét Horváth Ferenc dandártábornok, a katonai szervezet parancsnoka.

A mamut katonai szervezet szinte minden alegysége képviseltette magát a színvonalas rendezvényen. A helyőrségzenekar ismert számokat játszott, miközben látványos alakzatokban masíroztak, a szállítók technikai bemutatót tartottak, a híradók müholdas kapcsolaton keresztül internetezési lehetőséget biztosítottak, a támogatók berendezték a rendezvény helyszínét és ellátták (például finom babgulyással és túrósbatyuval) a szórakozni vágyókat. Meghívást kaptak még a tüzszerészek is, akik a speciálisan kiképzett kutyával bombakeresési bemutatót tartottak.

A családi napon több tájékoztató szervezet is helyet kapott, ahol hasznos tanácsokkal, információkkal, lehetőségekkel látták el a látogatókat. Korszerü eszközökkel egészségügyi vizsgálatokat végeztek az érdeklődőkön. Jelen voltak a toborzók, ahol az ifjak leginkább a bemutatott hatástalanított fegyverek iránt érdeklődtek. A Hosz sátránál Takács István budapesti területi ügyvivő válaszolt az érdeklődők kérdéseire, de akadt, aki a helyszínen töltötte ki a belépési nyilatkozatát.

Mint minden családi rendezvénynek, így ennek is nélkülözhetetlen eleme a sportvetélkedők, melyek tisztességes, szórakoztató megmérettetést jelentenek a Támogató dandár alegységei között. A laktanya egész területén folyamatos sportesemények zajlottak, kicsik- nagyok nagy örömére. A gyerekek kipróbálhatták ügyességüket a kézmüves-sátorban, levezethették energiájukat az ugráló várban, valamint sziklafalra mászhattak biztonságos körülmények között. Érdekes vetélkedő volt a vattacukorevő verseny a gyerekeknek, valamint a sörivó verseny a felnőtteknek. A sport- és ügyességi vetélkedők, versenyek győztesei szép kupákat vehettek át.

A nap csúcspontja a tombolasorsolás volt, ahol sokak örömére rengeteg és értékes nyereményeket sorsoltak ki a támogatók jóvoltából. A Hosz támogatásként, ajándék pólókkal és sapkákkal, valamint a tombola egyik főnyereményeként, egy DivX-es DVD lejátszóval járult hozzá a rendezvény jó színvonalához.

Gratulálunk! Jó mulatság volt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.