2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HÉF előtt

Hosz  |  2007. 10. 11., 16:29

A Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) október 12-i ülése előtt oldalegyeztetést tartottak a HM tárca égisze alá tartozó szakszervezetek. A munkavállalói oldalon helyet foglaló Hosz, Hodosz és BEOSZ vezetők - október 11-i - ülését Breuer László, a Hodosz vezető titkára, a munkavállalói oldal ügyvivője vezette. Az egyeztetésen részt vett Zsoldos Géza, a HÉF titkára és Mészáros Géza Hosz elnök, a HÉF levezető elnöke is. A Hosz központi irodájában lebonyolított megbeszélésen a Hosz-t Szincsák Gyula alelnök, Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető és Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő képviselte.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.