2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HÉF előtt

Hosz  |  2007. 10. 11., 16:29

A Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) október 12-i ülése előtt oldalegyeztetést tartottak a HM tárca égisze alá tartozó szakszervezetek. A munkavállalói oldalon helyet foglaló Hosz, Hodosz és BEOSZ vezetők - október 11-i - ülését Breuer László, a Hodosz vezető titkára, a munkavállalói oldal ügyvivője vezette. Az egyeztetésen részt vett Zsoldos Géza, a HÉF titkára és Mészáros Géza Hosz elnök, a HÉF levezető elnöke is. A Hosz központi irodájában lebonyolított megbeszélésen a Hosz-t Szincsák Gyula alelnök, Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető és Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő képviselte.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.