2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra kolbászfesztivál volt Békéscsabán

Hosz  |  2007. 10. 23., 14:59

Erős csapattal képviseltette magát a Honvédszakszervezet - október 21-22-én - Békéscsabán a 11. Kolbász-fesztiválon. Mészáros Géza elnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár vezette csapat lelkesen vágta, darálta, töltötte, sütötte és ette a jobb sorsra nem érdemes állati terméket...

Ebben az évben 360 csapat indulását regisztrálták, ami az elmúlt évek indulóinak 20 %-os növekedését jelenti. A versenyen való részvételt segítette Gulyás László őrnagy, a helyi radarszázad parancsnoka aki bemutatta az általa vezetett objektumot is és Gémes Zoltán, a radar alapszervezet csoportvezetője is. Az általuk biztosított háttér nélkül ez a rendezvény nem sikerült volna ilyen jól. Köszönet érte! A Hosz elnöke találkozót bonyolított le a Csabai Honvéd Kulturális Egyesület vezetőivel is, akik lobby-támogatást kértek a tiszti klub további használatához.

A fesztiválon sok érdeklődőt vonzott az „egyen-pólóban” és sapkában dolgozó csapat. Több száz ember itt szembesült a katonai érdekvédelem létezésével, kérdéseikkel bombázták a csapat tagjait. Nem akarom felsorolni a „munkásokat”, de szeretném kiemelni Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő és Scheiner Kata haderőnemi titkár háziasszonyi aktivitását és ügyességét. A csapat ugyan díjat nem nyert (valószínüsíthetően negyedik lett), de egy igazán jó hangulatú, az érzékszerveket megmozgató fesztiválon vett részt. Minden Honvédszakszervezeti tagnak ajánlom: találkozzunk jövőre, Veletek Békéscsabán a 12. kolbászfesztiválon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.