2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra kolbászfesztivál volt Békéscsabán

Hosz  |  2007. 10. 23., 14:59

Erős csapattal képviseltette magát a Honvédszakszervezet - október 21-22-én - Békéscsabán a 11. Kolbász-fesztiválon. Mészáros Géza elnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár vezette csapat lelkesen vágta, darálta, töltötte, sütötte és ette a jobb sorsra nem érdemes állati terméket...

Ebben az évben 360 csapat indulását regisztrálták, ami az elmúlt évek indulóinak 20 %-os növekedését jelenti. A versenyen való részvételt segítette Gulyás László őrnagy, a helyi radarszázad parancsnoka aki bemutatta az általa vezetett objektumot is és Gémes Zoltán, a radar alapszervezet csoportvezetője is. Az általuk biztosított háttér nélkül ez a rendezvény nem sikerült volna ilyen jól. Köszönet érte! A Hosz elnöke találkozót bonyolított le a Csabai Honvéd Kulturális Egyesület vezetőivel is, akik lobby-támogatást kértek a tiszti klub további használatához.

A fesztiválon sok érdeklődőt vonzott az „egyen-pólóban” és sapkában dolgozó csapat. Több száz ember itt szembesült a katonai érdekvédelem létezésével, kérdéseikkel bombázták a csapat tagjait. Nem akarom felsorolni a „munkásokat”, de szeretném kiemelni Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő és Scheiner Kata haderőnemi titkár háziasszonyi aktivitását és ügyességét. A csapat ugyan díjat nem nyert (valószínüsíthetően negyedik lett), de egy igazán jó hangulatú, az érzékszerveket megmozgató fesztiválon vett részt. Minden Honvédszakszervezeti tagnak ajánlom: találkozzunk jövőre, Veletek Békéscsabán a 12. kolbászfesztiválon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.