2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra kolbászfesztivál volt Békéscsabán

Hosz  |  2007. 10. 23., 14:59

Erős csapattal képviseltette magát a Honvédszakszervezet - október 21-22-én - Békéscsabán a 11. Kolbász-fesztiválon. Mészáros Géza elnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár vezette csapat lelkesen vágta, darálta, töltötte, sütötte és ette a jobb sorsra nem érdemes állati terméket...

Ebben az évben 360 csapat indulását regisztrálták, ami az elmúlt évek indulóinak 20 %-os növekedését jelenti. A versenyen való részvételt segítette Gulyás László őrnagy, a helyi radarszázad parancsnoka aki bemutatta az általa vezetett objektumot is és Gémes Zoltán, a radar alapszervezet csoportvezetője is. Az általuk biztosított háttér nélkül ez a rendezvény nem sikerült volna ilyen jól. Köszönet érte! A Hosz elnöke találkozót bonyolított le a Csabai Honvéd Kulturális Egyesület vezetőivel is, akik lobby-támogatást kértek a tiszti klub további használatához.

A fesztiválon sok érdeklődőt vonzott az „egyen-pólóban” és sapkában dolgozó csapat. Több száz ember itt szembesült a katonai érdekvédelem létezésével, kérdéseikkel bombázták a csapat tagjait. Nem akarom felsorolni a „munkásokat”, de szeretném kiemelni Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő és Scheiner Kata haderőnemi titkár háziasszonyi aktivitását és ügyességét. A csapat ugyan díjat nem nyert (valószínüsíthetően negyedik lett), de egy igazán jó hangulatú, az érzékszerveket megmozgató fesztiválon vett részt. Minden Honvédszakszervezeti tagnak ajánlom: találkozzunk jövőre, Veletek Békéscsabán a 12. kolbászfesztiválon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.