2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Találkozó az állampolgári jogok országgyűlési biztosával

Hosz  |  2007. 10. 26., 09:51

Október 25-n dr. Szabó Máté – az ez év szeptemberében megválasztott – állampolgári jogok országgyűlési biztosa hivatalában látta vendégül a civil szervezetek képviselőit. Az FRDÉSZ képviseletében Kónya Péter elnök, Balázs László alelnök, valamint Szincsák Gyula Hosz alelnök, Doszpolyné dr. Mészáros Melinda a Hosz jogsegélyszolgálatának vezetője, Tajti István, az NBHSZ elnöke, valamint dr. Ese Ferenc, az FBVSZOSZ főtitkára vettek részt a találkozón...

Kónya Péter az eszmecserén, felszólalásában elmondta, hogy egy olyan munkavállalói réteg képviseletében vannak a megbeszélésen, akiknek törvényekben korlátozzák az állampolgári jogait. Rengeteg a probléma, a jogsértés ebben a szférában, az elnök épp ezért külön egyeztetési lehetőséget kért az ombudsmantól. A tervek szerint az állampolgári jogok biztosa meghívottként jelen lesz az FRDÉSZ decemberi továbbképzésén.

Az ombudsmani hivatalról további információk a www.obh.hu honlapon olvashatók!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.