2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Konzultációs tárgyalás az ÁEK-ban

Hosz  |  2007. 11. 14., 22:15

Az Állami Egészségügyi Központ főigazgatója, dr. Szilvásy István az ÁEK munkavállalói oldalát képviselő érdekképviseleti szervek meghívásával  november 13-ára – dr. Szeredi Péter HM kabinetfőnök jelenlétével -konzultációs tárgyalást kezdeményezett. A szociális partnerek körében a Honvédszakszervezetet a megbeszélésen Szincsák Gyula alelnök és dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető képviselte...

A nagyszámban jelenlévő szakszervezeti tömörülések rövid bemutatkozását követő érdemi tárgyaláson sor került a legégetőbb egészségügyi ellátási szakmai kérdések megbeszélésén túl, az érintett állomány bérfelzárkóztatási, valamint az érdekképviseleti szervek reprezentativitási problematikájának megvitatására is.

Az ÁEK vezetése – a szakszervezetek teljes egyetértésével találkozva - javaslatot tett egy külön érdekegyeztető tanács létrehozására, melyre vonatkozó tervezetet 2007. december hó első hetében juttatják el az érintettek részére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.