2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Helyőrségbajnok lett a Hosz-Hercules Se!

Hosz  |  2007. 11. 21., 08:41

A Magyar Honvédség Kispályás Labdarúgó Budapest Helyőrség Bajnokságát a 2007. évben a HOSZ – Hercules SE csapata nyerte. A 29 csapattal, három osztályban, a Honvéd Auróra Közhasznú Sport Egyesület által szervezett rendezvényen fiaink egy döntetlent és két vereség kivételével az összes mérkőzésüket megnyerték 63-13-as gólaránnyal. A bajnokság gólkirálya a csapat tagja, Kapala Krisztián lett...

A képek a november 20-i a díjkiosztón készültek (a fenti képen a játékosok jobbról balra: Nyerges Tamás, Koczák Attila, Forgács Tamás, Szlatinai Zoltán, Illés Bálint, Mészáros Gábor, Németh Zsolt, Máthé Ferenc, Kapala Krisztián és Sándor Roland). A képről hiányzik Bogdány Károly és Mészáros Géza Hosz elnök).

Gratulálunk a csapatnak, kívánunk nekik a jövőben is hasonlóan eredményes szereplést.

Az alsó képen Sándor Roland csapatvezető (,,civilben" a Hosz pénzügyi ügyvivője) a vándorkupával.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.