2024. 05. 25. szombat
Orbán
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

C+D szakkiállítás: Betekintés a hadiipar és a védelmi szektor világába

Hosz  |  2007. 12. 02., 21:38

A 8. alkalommal megrendezett C+D Szakkiállítás és Vásár újabb alkalom volt arra, hogy a három évvel ezelőtt megalakult Magyar Önkéntes Haderő bemutatkozzon. A kiállítás utolsó napján, december elsején megrendezett nyílt napon a civil érdeklődök személyesen is megtekinthették a Magyar Honvédség harcászat-technikai felszerelésének jó részét, emellett a kilátogatók saját standjukon is megtekinthették az egységeket. A dinamikus bemutatókon a kiképzés látványos elemeivel is találkozhatott a kiállítást megtekintő közönség...      

A Honvédelmi Minisztérium december 1-jén rendezte meg a "C+D" 8. Közép-Európai Védelmi Felszerelés és Repülési Szakkiállítás Nyílt Napját. A honvédelmi tárca katonai fejlesztéssel és kutatással foglalkozó szervezete, a Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség Technológiai Igazgatósága olyan elemekkel vett részt a kiállításon, mint például a MARS és MARCUS számítógépes szimulációs és tervező rendszerek, a Gepárd M6-os mesterlövészpuska, valamint különböző modernizált jármüvek, és saját fejlesztésü eszközök.

A Nyílt Napon a kiállítás mellett a Magyar Honvédség dinamikus bemutatóit ismegtekinthették az érdeklődők. A HUNGEXPO, Budapesti Vásárközpont  B pavilonjában megrendezett NYÍLT NAP programján dinamikus bemutató, mobil ellenőrző-áteresztő pont feladatainak és elemeinek bemutatása, mobil ellenőrző-áteresztő pont müködésének, a tüzszerészek és tüzszerészkutya tevékenységének, bombakereső robot müködésének bemutatása szerepelt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.