2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

C+D szakkiállítás: Betekintés a hadiipar és a védelmi szektor világába

Hosz  |  2007. 12. 02., 21:38

A 8. alkalommal megrendezett C+D Szakkiállítás és Vásár újabb alkalom volt arra, hogy a három évvel ezelőtt megalakult Magyar Önkéntes Haderő bemutatkozzon. A kiállítás utolsó napján, december elsején megrendezett nyílt napon a civil érdeklődök személyesen is megtekinthették a Magyar Honvédség harcászat-technikai felszerelésének jó részét, emellett a kilátogatók saját standjukon is megtekinthették az egységeket. A dinamikus bemutatókon a kiképzés látványos elemeivel is találkozhatott a kiállítást megtekintő közönség...      

A Honvédelmi Minisztérium december 1-jén rendezte meg a "C+D" 8. Közép-Európai Védelmi Felszerelés és Repülési Szakkiállítás Nyílt Napját. A honvédelmi tárca katonai fejlesztéssel és kutatással foglalkozó szervezete, a Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség Technológiai Igazgatósága olyan elemekkel vett részt a kiállításon, mint például a MARS és MARCUS számítógépes szimulációs és tervező rendszerek, a Gepárd M6-os mesterlövészpuska, valamint különböző modernizált jármüvek, és saját fejlesztésü eszközök.

A Nyílt Napon a kiállítás mellett a Magyar Honvédség dinamikus bemutatóit ismegtekinthették az érdeklődők. A HUNGEXPO, Budapesti Vásárközpont  B pavilonjában megrendezett NYÍLT NAP programján dinamikus bemutató, mobil ellenőrző-áteresztő pont feladatainak és elemeinek bemutatása, mobil ellenőrző-áteresztő pont müködésének, a tüzszerészek és tüzszerészkutya tevékenységének, bombakereső robot müködésének bemutatása szerepelt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.