2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megalakult az új összetételű Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2007. 12. 12., 09:40

Megtartotta - kongresszus utáni - alakuló értekezletét a Hosz Ellenőrző Bizottsága (EB). A december 12-i eseményen miután Nagy Zoltán bizottsági elnök köszöntötte a megjelenteket, dr. Heiling Ottó Hosz alelnök tájékoztatott az aktuális tárgyalások állásáról, illetve a szakszervezet előtt álló feladatokról...

Nagy Zoltán bizottsági elnök köszöntő szavai után dr. Heiling Ottó - egyebek mellett - az évvégi kifizetések rendjéről, illetve a 2007-es esztendő többlet-juttatásairól adott képet.  A Hosz alelnöke tájákoztatott még a szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámításával kapcsolatos fejleményekről, így arról is, hogy december 17-én teszi közzé a Legfelsőbb Bíróság elnöke az ügyben alkotott jogegységi döntést.

Ezt követően - már a bizottsági  munka során - megalakították az új összetételü EB albizottságait, elkészítették a 2008.évi ülés- és ellenőrzési tervet, valamint a bizottság költségvetését.

Az ellenőrző bizottság ülésén kiemelkedő szakszervezeti munkája elismeréséül - a Hosz elnöke nevében - dr. Heiling Ottó alelnök ajándéktárgyat adott át László Imrének, a bizottság volt tagjának.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.