2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató és tagtoborzás Szentendrén

Hosz  |  2007. 12. 14., 08:50

Szakszervezeti és nyugdíjpénztári tájékoztató volt december 13-án az MH Központi Kiképző Bázison. A kiképzésre bevonult szerződéses katonák részére a Honvédszakszervezet részéről Takács István budapesti területi ügyvivő tartott tájékoztatót. A rendezvényen részt vett Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő, Szita Róbert kommunikációs ügyvivő és Bazsik István, a Hosz ellenőrző bizottsági tagja is...  

Az együttmüködés szerinti tájékoztatót a bázis parancsnokhelyettese, Szalay Zoltán ezredes nyitotta meg. Az előadásokat jelentős létszámban, 140 fő pályakezdő legénységi szerződéses katona hallgatta meg. A mintegy két órás rendezvényen a hallgatóság - e sorok Írójától (képünkön) - tájékoztatást kapott a Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezet rendeltetéséről, a szakszervezet érdekvédelmi és érdekképviseleti tevékenységéről, a szakszervezeti tagság előnyeiről.

Az előadáson elhangzottak a taggá válás feltételei, valamint azok a juttatások és segítségek, melyeket a szakszervezet biztosít tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a szakszervezet szolgáltatásairól, a Hosz üdültetési rendszeréről, elképzeléseiről, és minden olyan lehetőségről, amelyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális-, és életkörülményeit.

Az összetett tájékoztató második felében a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár nyugat-magyarországi régió régióvezetője, Fürst Róbert tájékoztatta a hallgatóságot. A rendezvény végén a tájékoztató hallgatósága által feltett kérdésekre válaszoltak az előadók.

Fotó: Kiséri-Nagy Ferenc és a szerző

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.