2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató és tagtoborzás Szentendrén

Hosz  |  2007. 12. 14., 08:50

Szakszervezeti és nyugdíjpénztári tájékoztató volt december 13-án az MH Központi Kiképző Bázison. A kiképzésre bevonult szerződéses katonák részére a Honvédszakszervezet részéről Takács István budapesti területi ügyvivő tartott tájékoztatót. A rendezvényen részt vett Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő, Szita Róbert kommunikációs ügyvivő és Bazsik István, a Hosz ellenőrző bizottsági tagja is...  

Az együttmüködés szerinti tájékoztatót a bázis parancsnokhelyettese, Szalay Zoltán ezredes nyitotta meg. Az előadásokat jelentős létszámban, 140 fő pályakezdő legénységi szerződéses katona hallgatta meg. A mintegy két órás rendezvényen a hallgatóság - e sorok Írójától (képünkön) - tájékoztatást kapott a Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezet rendeltetéséről, a szakszervezet érdekvédelmi és érdekképviseleti tevékenységéről, a szakszervezeti tagság előnyeiről.

Az előadáson elhangzottak a taggá válás feltételei, valamint azok a juttatások és segítségek, melyeket a szakszervezet biztosít tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a szakszervezet szolgáltatásairól, a Hosz üdültetési rendszeréről, elképzeléseiről, és minden olyan lehetőségről, amelyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális-, és életkörülményeit.

Az összetett tájékoztató második felében a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár nyugat-magyarországi régió régióvezetője, Fürst Róbert tájékoztatta a hallgatóságot. A rendezvény végén a tájékoztató hallgatósága által feltett kérdésekre válaszoltak az előadók.

Fotó: Kiséri-Nagy Ferenc és a szerző

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.