2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Évzáró az FRDÉSZ-nél

Hosz  |  2007. 12. 21., 07:48

A szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámítása ügyében kiadott FRDÉSZ elnökségi közlemény volt a december 21-i évzáró FRDÉSZ elnökségi ülés első napirendi témája, majd az ezzel kapcsolatos, két ünnep között lezajló szakértői egyeztetésen való részvételről egyeztettek. Az ülésen Mészáros Géza elnök, dr.Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök képviselték a Honvédszakszervezetet, a rendezvényt Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette...

A rendezvényen az egészségbiztosítási törvény elfogadására reagálandó az FRDÉSZ elnöksége közleményt fogadott el, majd a LIGA szakszervezetek által tervezett további lépésekről is tájékoztatta a megjelenteket Kónya Péter. Az FRDÉSZ elnöke - ezt követően - a székház üzemeltetéséről, az Egység 2002 Kft. és az FRDÉSZ közötti vállalkozói szerződésről egyeztettek. Ennek a témának a tárgyalását a januári FRDÉSZ elnökségi ülésen folytatják tovább. A rendezvény végén Kónya Péter minden tagszervezet vezetőjét és képviselőjét is megajándékozta. Az ülés informális részén a LIGA vezetése, köztük Gaskó István elnök is részt vett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.