2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi ülés előtt a nyugállományúak

Hosz  |  2008. 01. 10., 09:03

A Hosz Nyugállományú Tagozata - a választmányi ülés hatékony előkészítése érdekében - tartott elnökségi ülést. A január 10-i rendezvényen amellett, hogy a választmányi tisztségviselők személyéről is tárgyaltak, a dokumentumokat is pontosították. Az ülést Szoboszlai Endre tagozatelnök vezette...

Szoboszlai Endre tagozatelnök tájékoztatása szerint az elnökség pontosította a választmány elé kerülő munka- és költségvetés tervezetet és az SZMSz-t is modósította.

Megtudtuk, hogy az SZMSz-t modósító - a Hosz elnökségi ülésén már jóváhagyott - javaslatokat is bedolgozták, így az már a kiegészített formájában kerülhet a január 15-i ülés elé. Az elnökség az ügyrendet is áttekintette, majd a szükséges módosításokat is megtette, illetve kialakította a választmányi ülés tisztségviselőire vonatkozó személyi javaslatait, emellett egyéb szervezeti kérdéseket is megtárgyalt.

Az egyebekben pedig hangsúlyusan felvetődött a Hosz LIGA konföderációban elfoglalt helye, szerepe, közremüködése, különösen az elmúlt napok eseményei kapcsán. Széleskörü vitát nem folyattattak le, azt az álláspontot alakították ki, hogy bírva a Hosz elnökének javaslatát, meghívják a tagozat elnökségéhez a LIGA elnökét, Gaskó Istvánt, hogy személyesen mondják el problémáikat. Tekintettel a kialakult időintervallumra, az elnökség azt a véleményt alakította ki, hogy január 15-ét követően kerüljön sor a találkozóra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.