2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi ülés előtt a nyugállományúak

Hosz  |  2008. 01. 10., 09:03

A Hosz Nyugállományú Tagozata - a választmányi ülés hatékony előkészítése érdekében - tartott elnökségi ülést. A január 10-i rendezvényen amellett, hogy a választmányi tisztségviselők személyéről is tárgyaltak, a dokumentumokat is pontosították. Az ülést Szoboszlai Endre tagozatelnök vezette...

Szoboszlai Endre tagozatelnök tájékoztatása szerint az elnökség pontosította a választmány elé kerülő munka- és költségvetés tervezetet és az SZMSz-t is modósította.

Megtudtuk, hogy az SZMSz-t modósító - a Hosz elnökségi ülésén már jóváhagyott - javaslatokat is bedolgozták, így az már a kiegészített formájában kerülhet a január 15-i ülés elé. Az elnökség az ügyrendet is áttekintette, majd a szükséges módosításokat is megtette, illetve kialakította a választmányi ülés tisztségviselőire vonatkozó személyi javaslatait, emellett egyéb szervezeti kérdéseket is megtárgyalt.

Az egyebekben pedig hangsúlyusan felvetődött a Hosz LIGA konföderációban elfoglalt helye, szerepe, közremüködése, különösen az elmúlt napok eseményei kapcsán. Széleskörü vitát nem folyattattak le, azt az álláspontot alakították ki, hogy bírva a Hosz elnökének javaslatát, meghívják a tagozat elnökségéhez a LIGA elnökét, Gaskó Istvánt, hogy személyesen mondják el problémáikat. Tekintettel a kialakult időintervallumra, az elnökség azt a véleményt alakította ki, hogy január 15-ét követően kerüljön sor a találkozóra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.