2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás Győrött

Hosz  |  2008. 01. 22., 16:51

Január 21-én az Arrabona Légvédelmi Ezred Hosz alapszervezeténél került sor a kongresszust követő tisztújításra. Az eseményen a helyi parancsnok, Varga László mérnök dandártábornok és a Hosz elnöke, Mészáros Géza is jelen volt...

Az alapszervezet tagsága megválasztotta  csoportvezetőnek Ujvári Attilát, Lengyel Andreát, Rosta Lászlót, valamint Andor Tamást. A női szekció vezetője Lengyel Andrea lett, míg a szerződéses szekciót Egyedné Zsuk Nikolett képviseli majd. A csoportok vezetői megválasztották alapszervezeti vezetőnek Andor Tamást, aki emellett légierő haderőnemi képviselőként továbbra is részt vesz az elnökség munkájában.

A személyügyi kérdéseket követően Mészáros Géza elnök (képünkön) tartott tájékoztatót aktuális kérdésekről, majd a Honvédszakszervezet szolgáltatásainak ismertetése zárta a rendezvényt: Jáger Tibor, a Honvéd Nyugdíjpénztár megbízottja a választható portfólió bevezetéséről, a tb-be történő visszalépés jogszabályi lehetőségeiről tájékoztatta a megjelenteket. Ezt követően pedig Szücs Károly, az Erste Ingatlanlízing munkatársa, illetve Domokos Viktória az ING-CIB nyújtotta kedvezményes lehetőségekről adott hasznos információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.