2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás Győrött

Hosz  |  2008. 01. 22., 16:51

Január 21-én az Arrabona Légvédelmi Ezred Hosz alapszervezeténél került sor a kongresszust követő tisztújításra. Az eseményen a helyi parancsnok, Varga László mérnök dandártábornok és a Hosz elnöke, Mészáros Géza is jelen volt...

Az alapszervezet tagsága megválasztotta  csoportvezetőnek Ujvári Attilát, Lengyel Andreát, Rosta Lászlót, valamint Andor Tamást. A női szekció vezetője Lengyel Andrea lett, míg a szerződéses szekciót Egyedné Zsuk Nikolett képviseli majd. A csoportok vezetői megválasztották alapszervezeti vezetőnek Andor Tamást, aki emellett légierő haderőnemi képviselőként továbbra is részt vesz az elnökség munkájában.

A személyügyi kérdéseket követően Mészáros Géza elnök (képünkön) tartott tájékoztatót aktuális kérdésekről, majd a Honvédszakszervezet szolgáltatásainak ismertetése zárta a rendezvényt: Jáger Tibor, a Honvéd Nyugdíjpénztár megbízottja a választható portfólió bevezetéséről, a tb-be történő visszalépés jogszabályi lehetőségeiről tájékoztatta a megjelenteket. Ezt követően pedig Szücs Károly, az Erste Ingatlanlízing munkatársa, illetve Domokos Viktória az ING-CIB nyújtotta kedvezményes lehetőségekről adott hasznos információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.