2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ: Középpontban az Alapszabály

Hosz  |  2008. 01. 23., 14:26

Az FRDÉSZ elnökségének döntése értelmében elkezdődött a szakszervezeti szövetség Alapszabályának módosítása feletti vita. A tagszervezetek képviselőinek – január 23-i, az FRDÉSZ budapesti Gogol utcai székházában lezajlott – rendezvényét Balázs László alelnök vezette, a Hosz-t dr. Heiling Ottó alelnök képviselte…    

A szerkesztő bizottság – az összeállítással megbízott dr. Heiling Ottó – vezetésével fejezetenként tárgyalta végig az Alapszabályt. Miután valamennyi tagszervezet képviselője elmondta álláspontját, ismertette szóbeli javaslatát, a résztvevők abban állapodtak meg, hogy a következő - február 6-i - ülésig elküldik írásbeli javaslataikat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.