2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ: Középpontban az Alapszabály

Hosz  |  2008. 01. 23., 14:26

Az FRDÉSZ elnökségének döntése értelmében elkezdődött a szakszervezeti szövetség Alapszabályának módosítása feletti vita. A tagszervezetek képviselőinek – január 23-i, az FRDÉSZ budapesti Gogol utcai székházában lezajlott – rendezvényét Balázs László alelnök vezette, a Hosz-t dr. Heiling Ottó alelnök képviselte…    

A szerkesztő bizottság – az összeállítással megbízott dr. Heiling Ottó – vezetésével fejezetenként tárgyalta végig az Alapszabályt. Miután valamennyi tagszervezet képviselője elmondta álláspontját, ismertette szóbeli javaslatát, a résztvevők abban állapodtak meg, hogy a következő - február 6-i - ülésig elküldik írásbeli javaslataikat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.