2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Búcsút vettek a helikopter-baleset hősi halottjától

Hosz  |  2008. 02. 12., 19:06

Ácsteszér.  Kicsi település a Bakonyalján Lükő Zsolt posztumusz hadnagy, a Magyar Honvédség hősi halottjának február 12-i, katonai tiszteletadással történő, egyházi temetésének helyszíne. Mészáros Géza, a Hosz elnöke, Andor Tamás a légierő képviselet vezetője, és titkára Tóvári Róbert, valamint Jakubik András területi ügyvivő is elhelyezte az emlékezés és búcsú virágait az elhunyt tagtársunk nyughelyén.

A fiatal katonától díszsortüzzel búcsúztak társai, s két katonai helikopter is elrepült a sírkert felett - ezzel tisztelegve Zsolt emléke előtt.

Nyugodj békében, hadnagy úr!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.