2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb jogerős ítéletek

Hosz  |  2008. 02. 22., 08:16

Újabb sikerként könyvelhetjük el, hogy 2008. február 21-én két eljárásban is jogerős ítéletet hoztak az illetékes megyei bíróságok. Részletek az alábbiakban...

1., A másodfokon eljáró Csongrád Megyei Bíróság az első fokon eljáró Szegedi Munkaügyi Bíróság ítéletét helyben hagyva kötelezte a munkáltatót az NRF 4. váltásában szolgálatot teljesítő felperesek esetében a készenléti díj - valamint annak törvényben rögzített kamatai  - megfizetésére. Ily módon már két esetben is kedvező ítélet született az érintettek vonatkozásában, hiszen az NFF 5. váltás tekintetében a Somogy Megyei Bíróság már korábban hasonló tartalmú ítéletet hozott, melyről részletesen beszámoltunk.

2., A szolnoki Helikopter Bázison szolgálatot teljesítő kollégáink esetében is kedvező döntésről számolhatunk be. Esetükben szintén jogerős ítélet született a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróságon, melyben az eljáró tanács teljes körüen helyben hagyta az első fokú ítéletet, ily módon a munkáltató köteles a felperesek részére 15 napon belül az ítéletben meghatározott típusú hajózó karóra juttatás biztosítására.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.