2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb jogerős ítéletek

Hosz  |  2008. 02. 22., 08:16

Újabb sikerként könyvelhetjük el, hogy 2008. február 21-én két eljárásban is jogerős ítéletet hoztak az illetékes megyei bíróságok. Részletek az alábbiakban...

1., A másodfokon eljáró Csongrád Megyei Bíróság az első fokon eljáró Szegedi Munkaügyi Bíróság ítéletét helyben hagyva kötelezte a munkáltatót az NRF 4. váltásában szolgálatot teljesítő felperesek esetében a készenléti díj - valamint annak törvényben rögzített kamatai  - megfizetésére. Ily módon már két esetben is kedvező ítélet született az érintettek vonatkozásában, hiszen az NFF 5. váltás tekintetében a Somogy Megyei Bíróság már korábban hasonló tartalmú ítéletet hozott, melyről részletesen beszámoltunk.

2., A szolnoki Helikopter Bázison szolgálatot teljesítő kollégáink esetében is kedvező döntésről számolhatunk be. Esetükben szintén jogerős ítélet született a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróságon, melyben az eljáró tanács teljes körüen helyben hagyta az első fokú ítéletet, ily módon a munkáltató köteles a felperesek részére 15 napon belül az ítéletben meghatározott típusú hajózó karóra juttatás biztosítására.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.