2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvéd, a márka

Hosz  |  2008. 02. 22., 14:38

Február 22-én a Láng Vasas SC fedett sportcsarnokában dr.Szekeres Imre honvédelmi miniszter és Gács Pál a Magyar Futball Akadémia Alapítvány (MFAA) ügyvezető igazgatója - George Hemingway, a Honvéd labdarúgó csapatának tulajdonosa jelenlétében - ünnepélyes keretek között aláírta a klub által alapított MFAA és a Honvédelmi Minisztérium közötti 25 millió forint értékű, 2008 évre szóló támogatási szerződést...

A rendezvény előtt a Honvéd öregfiúk ás újságirók vegyes csapata, valamint a Parlament SE - Honvédelmi Minisztérium vegyes csapata mérkőzött meg egymással. Miután 3-2-re a Parlament SE győzött, a MFAA bemutatója következett.

A hovédelmi miniszter az aláírás után tartott beszédében azt hangsúlyozta, hogy az együttmüködési megállapodás csak kezdete egy sikeres és hosszantartó közös munkának az MFAA és a HM között, mely mindkét fél számára segítséget nyújthat céljaik elérésében. Ebben egyébként a Honvéd "márka nevet" reményeik szerint a siker védjegyévé teszik, tovább emelve ezáltal a Magyar Honvédség presztizsét és megbecsülését a társadalomban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.