2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pókerarcok

Hosz  |  2008. 02. 23., 21:49

Eredeti kaszinó hangulat fogadta a fővárosi Euro Center Korda Póker Klubjában a Magyar Honvédség I. Amatőr pókerversenyének résztvevőit. A február 23-i eseményen - a kezdeményező és főszervező, Máté Imre, a Hercules SE. elnökének jóvoltából - 34 csapat több mint száz versenyzője ült asztalhoz... 

Az ország szinte minden szegletéből 34 honvéd sportegyesület mintegy 100 pókerarca jelent meg a Korda Póker Klub impozáns termében. A kiváló feltételek között lebonyolított szellemi sportesemény baráti játékkal kezdődött, aztán komollyá vált a terem, elcsendesedett mindenki, amikor elkezdődött a JÁTÉK.

A főszervező, Máté Imre - a helyszínen - szerkesztőségünknek elmondta, hogy baráti társaság adta az öteletet, garázsban kezdtek játszani, majd ,,kinőtték" a teret, s ma már a Hercules SE. és a fő támogató, a Bravogroup segítségével már az I. Amatőr Pókerversenyt is megrendezhették.

Az októberben átadott pókerklub kitünő feltételeket biztosított, valódi kaszinó hangulatot kölcsönzött az Egység újság februári számában is meghirdetett versenynek. A mostani résztvevők között nem egy igazi sportembert találtunk, olyanokat, akik már fociban, teniszben vagy akár a squashban is bizonyítottak már országos szinten. 

A versenyen megjelent Farkas László, a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének (HOSOSZ) elnöke is. A sportvezető elmondta, hogy igazán lenyügöző volt az érdeklődés, Máté Imre kezdeményezése valóban számos követőre talált, igazi népszerüségnek örvend.

- Ha a jövő is azt mutatja, hogy sikeres a kezdeményezés, van rá igény, akkor az - általunk támogatott és elismert - eddigi egyetlen szellemi sportág, a sakk mellé felvesszük a pókert is. Szerintem a póker megállja a helyét, s lehet, hogy 2009-ben már selejtezőket is rendezni kell.

A verseny eredményeiről hamarosan részletesen is beszámolunk - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.