2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ: célkeresztben az Alapszabály

Hosz  |  2008. 03. 05., 12:03

Utolsó értekezletét tartotta az FRDÉSZ új Alapszabályát szerkesztő bizottság. A március 5-i - Balázs László FRDÉSZ alelnök vezetésével lebonyolított - ülésen dr. Heiling Ottó alelnök képviselte a Honvédszakszervezetet...

A bizottság vezetőjétől megtudtuk, hogy a szerkesztő bizottság ülésére a tagszervezetek közül a VPFSZ és a PVDÉSZ nyújtott be szövegszerü módosító javaslatokat.

Az elkészült dokumentum továbi sorsáról - a szakszervezeti szövetség Küldöttgyülése elé kerül-e - az FRDÉSZ március 11-i elnökségi ülése dönt majd.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.