2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális tájékoztató Pusztavacson

Hosz  |  2008. 03. 12., 08:41

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke március 11-én, a Pusztavacson szolgálatot teljesítő katonákkal találkozott. A Hosz regionális és helyi vezetőinek jelenlétében az elnök arról tájékoztatta a hallgatóságot, hogy a helyőrségben közel 100%-os a szervezettség, s e tény visszaigazolja a szakszervezet eredményes tevékenységét...

SA Hosz elnöke szólt az idei illetményalap emeléséről, s a további juttatások lehetőségeiről – ez utóbbiakról még az első félévben tárgyalnak a honvédelmi tárcával. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a Hosz minden tagjának segít, ha anyagi, egzisztenciális vagy szakmai problémáik merülnek fel.

A Hosz helyi alapszervezetének tevékenységét, a korrekt együttmüködés jelentőségét hangsúlyozta Bozó Tibor ezredes, parancsnok, s ugyancsak elismerőleg szólt a kontaktusról Besenyei Csaba alapszervezeti vezető is.

További részletek az Egység 2008/4. számában olvashatók majd - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.