2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális témák az ügyvezetés előtt

Hosz  |  2008. 03. 18., 10:55

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének - március 18-i - ülésén az aktuális ügyek mellett a hajdúszoboszlói üdülő bejárásának tapasztalatairól, az Aktivitás kupáról, a haderőnemi gyűlések és a szakszervezeti horgászverseny előkészületeiről tárgyaltak. Az ülést Szincsák Gyula alelnök vezette...

Az előző ügyvezetés óta eltelt időszak szakszervezeti történéseiről Szincsák Gyula alelnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a megjelent ügyvivőket és haderőnemi titkárokat.

Ezt követően az ügyvivők, valamint a haderőnemi titkárok az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről számoltak be.

Az Aktivitás kupáról Takács István budapesti területi ügyvivő, míg a leltárral kapcsolatban dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tartott tájékoztatást.

A haderőnemi (képviseleti) gyülések előkészületei volt a témája dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár és Czövek János szárazföldi haderőnemi titkár előterjesztésének. A horgászverseny előkészületeiről a Hosz főtitkára mellett Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő adott képet, míg a hajdúszoboszlói üdülőbejárás tapasztalatairól Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő beszélt.

A hónap egyéb tennivalóiról, a következő időszak feladatairól dr. Ujfaludi Zoltán adott információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.