2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradással egybekötött szolgáltató nap Székesfehérváron

Hosz  |  2008. 03. 20., 08:18

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezete a 2008. március 19-re  szervezett véradó nap támogatását határozta el. Grell Norbert alapszervezeti vezető , valamint munkatársai a Székesfehérváron lévő mindhárom katonai szervezetnél mozgósították katona és közalkalmazott kollégáikat, a véradáson való részvételre. A véradás idejére egészségmegőrző, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos termékbemutatókat, tájékoztatókat szerveztek...http://www.hsz.hu/rovatok/akt/veradas0320/veradas2.jpg

A nap folyamán a Honvédszakszervezet tisztségviselői, Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Czövek János szárazföldi haderőnemi titkár és Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező a HONVÉD Nyugdíjpénztár megbízottja kihelyezett ügyfélszolgálaton tájékoztatókat tartottak az érdeklődők részére.

         Nagy érdeklődés kísérte a kihelyezett ügyfélszolgálaton belül a befektetési és hitel ügyintézést, tanácsadást, lakáslízing tanácsadást, valamint a nyugdíjpénztári tájékoztatókat. A Honvédszakszervezettel együttmüködő bankok munkatársaihoz is sokan fordultak kérdéseikkel.

         Termék és szolgáltatás bemutatókat tartottak biotermékeket forgalmazó boltok, wellness-központ, lovas-park, szépségszalon, só-barlang, természetgyógyászat témakörökben.

         A Nagysándor József Laktanya rendezvénytermében szokatlanul nagy nyüzsgés volt a véradó nap egész ideje alatt, ami talán annak is köszönhető, hogy a Híradó és Vezetéstámogató Ezred Alapszervezeti csoportjai között meghirdetésre került az „AKTIVITÁS 2008” háziverseny.

A nap legfontosabb eredménye a leadott: 173 adag vér volt, de nem utolsó sorban a Honvédszakszervezet is erősödött  8    fővel!  Úgy gondolom jó példát mutattak a Székesfehérváriak, remélem a jó példa ragadós!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.