2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradással egybekötött szolgáltató nap Székesfehérváron

Hosz  |  2008. 03. 20., 08:18

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezete a 2008. március 19-re  szervezett véradó nap támogatását határozta el. Grell Norbert alapszervezeti vezető , valamint munkatársai a Székesfehérváron lévő mindhárom katonai szervezetnél mozgósították katona és közalkalmazott kollégáikat, a véradáson való részvételre. A véradás idejére egészségmegőrző, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos termékbemutatókat, tájékoztatókat szerveztek...http://www.hsz.hu/rovatok/akt/veradas0320/veradas2.jpg

A nap folyamán a Honvédszakszervezet tisztségviselői, Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Czövek János szárazföldi haderőnemi titkár és Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező a HONVÉD Nyugdíjpénztár megbízottja kihelyezett ügyfélszolgálaton tájékoztatókat tartottak az érdeklődők részére.

         Nagy érdeklődés kísérte a kihelyezett ügyfélszolgálaton belül a befektetési és hitel ügyintézést, tanácsadást, lakáslízing tanácsadást, valamint a nyugdíjpénztári tájékoztatókat. A Honvédszakszervezettel együttmüködő bankok munkatársaihoz is sokan fordultak kérdéseikkel.

         Termék és szolgáltatás bemutatókat tartottak biotermékeket forgalmazó boltok, wellness-központ, lovas-park, szépségszalon, só-barlang, természetgyógyászat témakörökben.

         A Nagysándor József Laktanya rendezvénytermében szokatlanul nagy nyüzsgés volt a véradó nap egész ideje alatt, ami talán annak is köszönhető, hogy a Híradó és Vezetéstámogató Ezred Alapszervezeti csoportjai között meghirdetésre került az „AKTIVITÁS 2008” háziverseny.

A nap legfontosabb eredménye a leadott: 173 adag vér volt, de nem utolsó sorban a Honvédszakszervezet is erősödött  8    fővel!  Úgy gondolom jó példát mutattak a Székesfehérváriak, remélem a jó példa ragadós!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.