2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Németországi vizit – hollandokkal

Hosz  |  2008. 03. 21., 20:12

A hagyományosan jó partneri viszony keretében – ez alkalommal – Németországban találkoztak a Hosz és a holland AFMP-FNV vezetői. A március 17-19 közötti eszmecserén Wim van den Burg, Mészáros Géza és dr. Heiling Ottó – egyebek mellett – az EUROMIL tavaszi elnökségi és az őszi kongresszusi ülésének előkészületeiről, valamint a nemzetközi szakszervezeti szövetség új Alapszabályáról tárgyaltak. A megbeszélésen részt vett még Han Busker, a holland katonai rendész szakszervezet vezetője is, aki vezető tisztségviselőinknek átnyújtotta érdekképviselete májusi – Hágában rendezendő – kongresszusára szóló meghívót is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.