2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi előtt: Értekezlet a légierő és a logisztikai képviseletnél

Hosz  |  2008. 04. 07., 11:53

A Honvédszakszervezet éves munkatervének megfelelően, Andor Tamás és Besenyei Csaba elnökségi tagok vezetésével - április 7-én -elkezdődtek a választmányi ülést megelőző képviseleti értekezletek Gödön...  

Az egybegyült légierő és logisztikai csapatok Hosz alapszervezeti és önálló csoportvezetői, valamint elnökségi tagjai, EB elnök, alelnök, főtitkár és területi ügyvivők előtt Mészáros Géza elnök aktuális tájékoztatójával vette kezdetét a rendezvény.

 

        

 

 

 

 

 

A két napot felölelő időszak lehetőséget teremt a Választmány elé  kerülő anyagok ismertetésére, amely témák felkért előadói Dr. Heiling Ottó alelnök, Dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár és Sándor Roland szakmai ügyvivő.

 

        

 

 

 

 

 

Ezt követően a logisztikai és légierő csapatok alapszervezeti vezetői külön folytatták a munkát a saját  szervezeti életet érintő kérdések megbeszélésével.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.