2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi előtt: Értekezlet a légierő és a logisztikai képviseletnél

Hosz  |  2008. 04. 07., 11:53

A Honvédszakszervezet éves munkatervének megfelelően, Andor Tamás és Besenyei Csaba elnökségi tagok vezetésével - április 7-én -elkezdődtek a választmányi ülést megelőző képviseleti értekezletek Gödön...  

Az egybegyült légierő és logisztikai csapatok Hosz alapszervezeti és önálló csoportvezetői, valamint elnökségi tagjai, EB elnök, alelnök, főtitkár és területi ügyvivők előtt Mészáros Géza elnök aktuális tájékoztatójával vette kezdetét a rendezvény.

 

        

 

 

 

 

 

A két napot felölelő időszak lehetőséget teremt a Választmány elé  kerülő anyagok ismertetésére, amely témák felkért előadói Dr. Heiling Ottó alelnök, Dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár és Sándor Roland szakmai ügyvivő.

 

        

 

 

 

 

 

Ezt követően a logisztikai és légierő csapatok alapszervezeti vezetői külön folytatták a munkát a saját  szervezeti életet érintő kérdések megbeszélésével.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.