2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi előtt: Felkészült a szárazföldi és a közigazgatási képviselet

Hosz  |  2008. 04. 09., 11:49

Április 9-én a Honvédszakszervezet Választmányi értekezletére való felkészülés jegyében, a szárazföldi és közigazgatási képviseletek önálló csoport és alapszervezeti vezetőinek részvételével, Bátor Ferenc és Gáspár Tamásné, Erika haderőnemi képviselők vezetésével folytatódik a haderőnemi értekezletek sorozata Gödön...

Bátor Ferenc köszöntője után Mészáros Géza elnök tartott beszámolót, aktuális kérdésekről.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elnök beszélt szövetségi kérdésekről, a tagszervezés fontosságáról, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum munkájáról, az Egység 2002 Kft-ről, az illetmények alakulásáról,  valamint az Egység újság megjelenítésének változásairól.

         Dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland szakmai ügyvivő ismertette és elfogadásra ajánlotta a Honvédszakszervezet 2007. évi zárszámadását és a 2008. évi pénzügyi tervet, majd az alelnök Alapszabály tervezett változásairól beszélt.

        

 

Tervezett programok még a képviseletek saját megbeszélései, valamint tájékoztatók szolgáltatásokról, jogsegélyszolgálatról és az üdülési lehetőségekről. Mindkét napon lehetőség van területi és szakmai ügyvivőkkel való konzultációkra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.