2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tűzoltók díjaztak katonákat

Hosz  |  2008. 04. 11., 14:44

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ) április 8-10 között tartotta XIX. Küldöttgyűlését. A mindvégig jó hangulatú szakszervezeti rendezvényen elfogadták az új Alapszabályt, majd a tisztújítás során újra Kajsza Zoltánt választották meg a szakszervezet elnökévé. A magas rangú szakmai és szakszervezeti vezetők részvételével lezajlott fórum előtt átadták a HTFSZ által alapított ,,Szakszervezetért Díj\"-at, melyet idén négy, a reprezentatív tűzoltó-szakszervezet munkáját ,,kívülről\" támogató szakember vehetett át. A Siófokon megrendezett Küldöttgyűlésen, szakmai munkájuk elismeréséül dr. Hortobágyi Tibor jogtanácsos, és Szita Róbert, a Szúróláng főszerkesztője is ebben az elismerésben részesült...

Szakmai munkája elismeréséül dr. Hortobágyi Tibor jogtanácsos megkapta a HTFSZ által alapított díjat. Az indoklásban elhangzott, hogy a jogi szakember az elmúlt időszakban nagyon sok tüzoltó kolléga problémáját megoldotta, hiszen számos esetben képviselte már sikeresen a lánglovagok érdekeit a bíróságokon. 

A HTFSZ megjelenése a sajtóban mindig is nehéz feladat volt, ezen oknál fogva is igen magas annak a szakmai tevékenyégnek az értéke, amit azon újságírók tesznek, akik szakszervezetünk érdekében ,,forgatják tollukat". Idén a HTFSZ hivatalos lapjának, a Szúróláng főszerkesztőjének, Szita Róbertnek adományozza szakszervezetünk a „Szakszervezetért díj”-at - hangzott el az indoklásban, melyet Hócza György szervezeti ügyvivő olvasott fel.

A HTFSZ által alapított ,,Szakszervezetért Díj"-at Szegedi Istvánné, a koporsós tüntetés fő támogatója, valamint Bodnár Ferencné, több HTFSZ rendezvény aktivistája is átvehette. Rajtuk kívül 10 tüzoltó részesült elismerésben, öten pedig tárgyjutalmat vehettek át.

A díjakat Kajsza Zoltán elnök és Salamon Lajos, az Országos Választmány elnöke adta át.

Balról jobbra: Kormos Csaba, Morvai Zsolt, Kajsza Zoltán, Hócza György és Árok KornélA titkos szavazás és a voksok összeszámolása után a HTFSZ vezető tisztségviselői a következők lettek:

 

elnök: Kajsza Zoltán, szervezeti ügyvivő: Hócza György, gazdasági ügyvivő: Morvai Zsolt, területi ügyvivő: Árok Kornél és Kormos Csaba

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.