2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tűzoltók díjaztak katonákat

Hosz  |  2008. 04. 11., 14:44

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ) április 8-10 között tartotta XIX. Küldöttgyűlését. A mindvégig jó hangulatú szakszervezeti rendezvényen elfogadták az új Alapszabályt, majd a tisztújítás során újra Kajsza Zoltánt választották meg a szakszervezet elnökévé. A magas rangú szakmai és szakszervezeti vezetők részvételével lezajlott fórum előtt átadták a HTFSZ által alapított ,,Szakszervezetért Díj\"-at, melyet idén négy, a reprezentatív tűzoltó-szakszervezet munkáját ,,kívülről\" támogató szakember vehetett át. A Siófokon megrendezett Küldöttgyűlésen, szakmai munkájuk elismeréséül dr. Hortobágyi Tibor jogtanácsos, és Szita Róbert, a Szúróláng főszerkesztője is ebben az elismerésben részesült...

Szakmai munkája elismeréséül dr. Hortobágyi Tibor jogtanácsos megkapta a HTFSZ által alapított díjat. Az indoklásban elhangzott, hogy a jogi szakember az elmúlt időszakban nagyon sok tüzoltó kolléga problémáját megoldotta, hiszen számos esetben képviselte már sikeresen a lánglovagok érdekeit a bíróságokon. 

A HTFSZ megjelenése a sajtóban mindig is nehéz feladat volt, ezen oknál fogva is igen magas annak a szakmai tevékenyégnek az értéke, amit azon újságírók tesznek, akik szakszervezetünk érdekében ,,forgatják tollukat". Idén a HTFSZ hivatalos lapjának, a Szúróláng főszerkesztőjének, Szita Róbertnek adományozza szakszervezetünk a „Szakszervezetért díj”-at - hangzott el az indoklásban, melyet Hócza György szervezeti ügyvivő olvasott fel.

A HTFSZ által alapított ,,Szakszervezetért Díj"-at Szegedi Istvánné, a koporsós tüntetés fő támogatója, valamint Bodnár Ferencné, több HTFSZ rendezvény aktivistája is átvehette. Rajtuk kívül 10 tüzoltó részesült elismerésben, öten pedig tárgyjutalmat vehettek át.

A díjakat Kajsza Zoltán elnök és Salamon Lajos, az Országos Választmány elnöke adta át.

Balról jobbra: Kormos Csaba, Morvai Zsolt, Kajsza Zoltán, Hócza György és Árok KornélA titkos szavazás és a voksok összeszámolása után a HTFSZ vezető tisztségviselői a következők lettek:

 

elnök: Kajsza Zoltán, szervezeti ügyvivő: Hócza György, gazdasági ügyvivő: Morvai Zsolt, területi ügyvivő: Árok Kornél és Kormos Csaba

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.