2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az EB támogatja a Választmányi előterjesztéseket

Hosz  |  2008. 04. 14., 18:18

A Hosz Ellenőrző Bizottsága miután véleményezte, arról is döntött, hogy támogatja és elfogadásra javasolja a tavaszi Választmányi ülés elé kerülő, költségvetési, gazdasági és szervezeti kédésekkel kapcsolatos előterjesztéseket. A Nagy Zoltán elnök vezette - április 14-i - ülésen részt vett Mészáros Géza elnök, dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland pénzügyi ügyvivő is...

A Hosz ellenőrző bizottsága arra fektette - április 14-i ülésén - a fő hangsúlyt, hogy átbeszélje a tavaszi Választmányi ülés elé kerülő előterjesztéseket, valamint a költségvetési, a gazdasági és a szervezeti változásokat. Miután Mészáros Géza elnök, dr. Heiling Ottó alelnök és Sándor Roland pénzügyi ügyvivő tájékoztatta a bizottságot, arról döntöttek, hogy támogatják és a Választmány számára elfogadásra javasolják az előterjesztéseket.

A Hosz elnöke - az együttgondolkodás érdekében - külön is tájékoztatta a bizottság tagjait a kongresszus óta eltelt időszak kiemelt szakszervezeti történéseiről, majd a bizottság a következő időszak feladatairól is egyeztetett.

Döntöttek arról is, hogy az április 24 - május 10 közötti időszakban, az elnök távollétében Katócs Zsolt helyettesíti a bizottság vezetőjét. A következő - továbbképzéssel egybekötött - ülését június 10-12 között Békésszentandráson tartja az Ellenőrző Bizottság.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.