2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Madrid: Hogyan válhat egy szervezet erős katonai érdekvédelmi szervezetté?

Hosz  |  2008. 04. 23., 08:12

Madridban tartotta soros ülését a Katonaszövetségek Európai Szervezetének (EUROMIL) elnöksége. Az április 24-26 közötti nemzetközi szakszervezeti eseményen Mészáros Géza elnök és dr. Heiling Ottó alelnök képviselte a Honvédszakszervezetet. Az európai szervezet elnöksége az aktualitások mellett elfogadta a szövetség 2007. évi költségvetéséről szóló beszámolót, valamint az őszi kongresszust előkészítő, alapszabály módosításokat kidolgozó bizottság jelentését is...

Az elnökségi üléssel párhuzamosan, az április 25-én megrendezett ,,Hogyan válhat egy szervezet erős katonai érdekvédelmi szervezetté?" címü konferencián a Honvédszakszervezet is bemutatkozott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.