2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csőtörés miatt munkaszünet a Honvédelmi Minisztériumban

Hosz  |  2008. 05. 13., 14:43

Eltörött egy 500 milliméteres főnyomócső a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai épületében, ezért rendkívüli munkaszünetet rendelt el a miniszter. Egyebek mellett ezért marad el a május 14-re tervezett HÉF ülés is...

Csőtörés miatt rendkívüli munkaszünetet rendelt el a honvédelmi tárca Balaton utcai épületében dolgozóknak Szekeres Imre szakminiszter kedden. A tárca közleménye szerint egy 500 milliméteres főnyomócső törött el éjjel az épület udvarán, a kárelhárítás pedig jelenleg is tart.

"A miniszter azért döntött a munkaszünet mellett, mert a munkálatok idején alatt fennakadások lehetnek a közmüszolgáltatásokban - áll a közleményben, amely tudatja: "a Magyar Honvédség vezetése biztosított".

Lévai Zsuzsanna, a Fővárosi Vízmüvek szóvivője kedd reggel azt közölte: a csőtörés az épületen kívül nem zavarja a forgalmat, a minisztérium pincéjét azonban elárasztotta a víz.

Forrás: index.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.