2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csőtörés miatt munkaszünet a Honvédelmi Minisztériumban

Hosz  |  2008. 05. 13., 14:43

Eltörött egy 500 milliméteres főnyomócső a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai épületében, ezért rendkívüli munkaszünetet rendelt el a miniszter. Egyebek mellett ezért marad el a május 14-re tervezett HÉF ülés is...

Csőtörés miatt rendkívüli munkaszünetet rendelt el a honvédelmi tárca Balaton utcai épületében dolgozóknak Szekeres Imre szakminiszter kedden. A tárca közleménye szerint egy 500 milliméteres főnyomócső törött el éjjel az épület udvarán, a kárelhárítás pedig jelenleg is tart.

"A miniszter azért döntött a munkaszünet mellett, mert a munkálatok idején alatt fennakadások lehetnek a közmüszolgáltatásokban - áll a közleményben, amely tudatja: "a Magyar Honvédség vezetése biztosított".

Lévai Zsuzsanna, a Fővárosi Vízmüvek szóvivője kedd reggel azt közölte: a csőtörés az épületen kívül nem zavarja a forgalmat, a minisztérium pincéjét azonban elárasztotta a víz.

Forrás: index.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.